Știre Falsă – Galaxy S10 a apărut online în culoarea Cinnabar Red

524

Actualizare! Știrea de mai jos circulă deja prin mass-media. Știrea este falsă la fel și culoarea este falsificată, cel mai probabil prin intermediul Photoshop. Această culoare nu va fi pe seria Galaxy S10! Cel puțin momentan rămânem pe culorile galben, alb, verde și albastru pentru Galaxy S10.

Știrea originală este mai jos:

Detaliile despre viitoarele Galaxy S10E, Galaxy S10 și S10+ sunt acum destul de bine cunoscute, incluzând majoritatea specificațiilor. Totuși, mai multe noutăți apar în fiecare zi. Zilele trecute am publicat fotografii cu o culoare inedită pentru Samsung ce se va regăsi pe Galaxy S10E, Yellow Canary. Acum a apărut o altă variantă de culoare pentru seria Galaxy S10, de data aceasta este versiunea Cinnabar Red.

Această fotografie a unui Galaxy S10 în portocaliu-roșcat, are proveniența de la o sursă din China, potrivit SamMobile. Până acum, știam că Galaxy S10 va fi disponibil în negru, alb, albastru și verde. Varianta de culoare Yellow Canary, conform informațiilor este limitată la Galaxy S10E. Varianta de portocaliu-roșcat – Cinnabar Red, poate fi limitată la standardul Galaxy S10.

Cel mai probabil culoarea Cinnbar Red va fi destinată pentru China

Judecând după culoare, este foarte probabil ca această variantă specială să fie o ediție limitată sau exclusivă pentru o anumită regiune. Aceasta va fi probabil destinată piețelor din China, unde culoarea are o importantă semnificație culturală. Am putea chiar să vedem că se îndreaptă spre țara de baștină a gigantului Samsung, Coreea de Sud și alte câteva piețe asiatice, însă o versiune internațională pare puțin probabilă. Telefoanele roșii sunt o raritate în majoritatea țărilor occidentale și nu vedem pe Samsung să renunțe la această tradiție.

În China, roșul este o culoare foarte populară. Roșu corespunde focului și energiei expansive, simbolizează belșugul și bucuria. Culoarea roșie simbolizează norocul și se crede că îndepărtează răul. Roșul este strict interzis la înmormântări, deoarece este o culoare tradițională simbolică a fericirii.

Cinbarul ca nume provine din greaca antică, kinnabari, cuvânt folosit de Theophrastus (succesorul lui Aristotel) pentru mai multor substanțe distincte. În limba latină, este cunoscut sub numele de miniu. Cinabarul este un mineral și se găsește, în general, în formă brută granulară și este de culoare de culoare roșu-cărămiziu.

O să știm în curând totul despre seria aniversară Galaxy S10, evenimentul mult așteptat este la câțiva pași. Din ceea ce știm despre Galaxy S10 până acum, seria promite să fie un upgrade excelent de la Galaxy S9. Amintim doar caracteristicile vehiculate, cum ar fi configurarea cu trei camere și gaura din ecranul Infinity-O.