Cu fasolea în urechi! Noua generație de Samsung Galaxy Buds

1299
Sursa Foto: winfuture.de

Compania sud-coreeană Samsung vrea să introducă un nou design pentru noua generație de căști wireless Galaxy Buds. Căștile Samsung Galaxy Buds+ și Galaxy Buds cu adevărat wireless concurează deja foarte bine cu Apple AirPods (Pro).

Samsung lucrează deja la următoarea generație de căști wireless de la la scurt timp după lansarea căștilor Galaxy Buds+. În ceea ce privește designul, aceste așa-numite adevărate căști stereo wireless vor diferi fundamental de Galaxy Buds și Galaxy Buds+, modele lansate până în prezent. Până acum am avut popcorn, de acum avem fasole!

Samsung trece pentru căștile wireless de la „Popcorn” la „Bean”

Căștile TWS (True Wireless Stereo) de la Samsung au purtat până acum numele de cod intern „Popcorn”. Sigur că Samsung a ales acest nume cu referirea la boaba de porumb pentru floricele de porumb. Următoarea generație de căști wireless Samsung are acum numele de cod „Bean – Fasole”. Forma seamănă, evident, cu cea a unei boabe de fasole, dar poate fi, de asemenea, comparată cu forma unui rinichi.

Samsung Galaxy Buds „Bean” are numărul de model SM-R180. Prin intermediul site-ului german WinFuture avem primele schițe și modelele 3D ale noilor căști Samsung. Acestea arată mult mai compacte decât înainte. Dacă actualele căști Samsung Galaxy Buds sunt mai mult sau mai puțin proeminente, în special pentru urechile mici, acest lucru ar trebui să se schimbe curând cu noul design. Cu Samsung Galaxy Buds „Bean” cu numărul de model SM-R180, forma de fasole ar trebui să se încadreze mult mai bine în ureche.

Fasolea este cultivată pe fiecare continent, cu excepția Antarcticii. Fasolea este originară din America de Sud, cele mai vechi boabe de fasole au fost descoperite în Peru. Cei mai mari producători mondiali de fasole uscată sunt: Myanmar, India, Brazilia și Statele Unite.

Este posibil ca noile căști, lungi de aproximativ 2,8 cm să poată fi utilizate în ureche, astfel încât „spatele boabei de fasole” să umple partea superioară a urechii, în timp ce partea inferioară și astfel difuzoarele integrate să pătrundă în canalul urechilor și să le emită sunetul în consecință. Cu ceastă formă mai compactă este posibil ca zgomotului ambiental să se poată auzi. Cel puțin așa presupunem. Deoarece canalul auditiv nu pare perfect închis, ca atunci când se utilizează atașamentele din silicon de la actualele căști.

Posibilă lansare pentru Galaxy Buds „Beans” alături de seria Galaxy Note 20

Conform surselor WinFuture, noile căști Samsung, cu numărul de model SM-R180, au două difuzoare mici, dintre care unul ar trebui să ofere tonuri ușoare și de nivel mediu sau scăzut. Pentru a obține un sunet mai bun, difuzoarele par să aibă un canal exterior, similar cu ceea ce ați găsi la un subwoofer.

În plus, ca de obicei, există mai multe microfoane încorporate. Acestea sunt utilizate pe de o parte pentru apeluri telefonice, dar pe de altă parte, probabil, servesc și pentru transmiterea opțională a zgomotului exterior. Fotografiile 3D arată, de asemenea, o adâncitură în care este probabil localizat senzorul care detectează dacă căștile sunt sau nu la urechi.

Încă nu avem informații cu privire la capacitatea bateriei și alte detalii. Momentan căștile Samsung Galaxy Buds „Bean” sunt în faza testelor de validare la compania Samsung. Dezvoltarea este deja finalizată în mare măsură, însă testarea lor și a diferitelor piese continuă. Este posibil să mai apară și unele modificări, astfel încât, în anumite circumstanțe, unele lucruri s-ar mai putea schimba până la lansarea pe piață.

Desigur, nu știm acum când vor fi lansate pe piață noile căști „Beans” de la Samsung. O lansare ar fi posibilă, de exemplu, cu seria Samsung Galaxy Note 20 preconizată în vară sau toamnă.