FCC confirmă compatibilitatea S Pen-ului cu Samsung Galaxy S21 Ultra

680
FCC confirma compatibilitatea S Pen cu Samsung Galaxy S21 Ultra
Sursa Foto: Evan Blass / voice.com

Este o surpriză? Nu. Este extraordinar faptul că o autoritate precum comisia americană de comunicații (FCC) confirmă suportul S Pen pentru Samsung Galaxy S21 Ultra? Desigur. Zvonuri despre această compatibilitate cu S Pen al modelului S21 Ultra au fost de mai mult timp. Acum cea mai credibilă autoritate de certificare confirmă acest lucru.

În ultimele zile, am aflat de fapt totul despre noua serie Galaxy S21, pe care Samsung o va prezenta în ianuarie. Imagini, prețuri, specificații, totul este deja cunoscut, dacă nu 100% atunci foarte aproape de acest procent. Cu toate acestea, există încă o diferență între „informații scurse” și „confirmate de o sursă de încredere”. Faptul că S21 Ultra va avea compatibilitate cu stiloul S Pen a fost deja scurs. Dar acum o sursă de mare încredere FCC confirmă compatibilitatea.

Prin sursă nu ne referim la „cineva care răspândește adesea zvonuri exacte”, ci la Federal Communications Commission, agenția din SUA. Din documentația publicată de FCC devine clar o dată pentru totdeauna că S21 Ultra poate fi utilizat cu un stylus. Am mai scris și altă dată că S Pen-ul nu este în cutie cu Galaxy S21 Ultra. Va trebui să achiziționați pixul Samsung separat. La seriile Galaxy Note 20, Galaxy Note 10 și celelalte modele Note, S Pen-ul a fost inclus în cutie. La urma urmei, nu toată lumea vrea această funcționalitate suplimentară pe care o oferă S Pen.

FCC a confirmat compatibilitatea lui Galaxy S21 cu S Pen

Răspunsul la întrebarea cât costă S Pen-ul separat pentru Galaxy S21 Ultra nu este încă cunoscut, conform Galaxy Club. Un stilou S separat pentru Galaxy Note 20 costă puțin sub 40 de euro. Cu toate acestea, există șansa ca acesta să fie puțin mai scump cu S21 Ultra. Din cauză că s-ar putea să trebuiască cumpărat cu una dintre husele speciale concepute pentru S Pen.

Numele euro a fost adoptat oficial la 16 decembrie 1995, iar moneda însăși a intrat pe piețele internaționale la 1 ianuarie 1999. Euro este a doua monedă de rezervă a lumii după dolar. Profesorul belgian Germain Pirlot este creditat cu numirea noii monede.

Samsung Galaxy S21 Ultra va costa aproximativ 1.400 de euro în unele țări europene. Sigur că vor fi unele variații de preț, în funcție de TVA-ul din fiecare țară și de magazinele care îl vor vinde. Dar, în curând acesta va fi în magazine și vom vedea ce aduce în plus S Pen-ul ca funcționalitate. Prin „curând” înțelegem „sfârșitul lunii ianuarie, probabil 29”.

Pentru banii de mai sus, veți obține un smartphone cu diagonala de 6,8 inch (17,27 centimetri) cu procesorul Exynos 2100. Vor fi la bord 12GB RAM, cel puțin 128GB stocare și patru camere pe spate. Două dintre cele patru sunt camere cu zoom, iar una este de 108MP. Inițial S21 Ultra va fi disponibil în negru sau argintiu – o versiune albastru închis poate urma ulterior.