Noi fețe de ceas pentru Samsung Galaxy Fit 2 în viitoarele actualizări

519
Noi fete de ceas pentru Samsung Galaxy Fit 2 in viitoarele actualizari
Sursa Foto: via tizenhelp.com

Samsung Galaxy Fit 2 vine cu multe fețe de ceas frumoase, dar acestuia îi lipsește fețele de ceas personalizate. Samsung nu a introdus niciodată teme personalizate pentru trackerele sale, dar există astfel de opțiuni pentru gama Galaxy Watch.

Biblioteca actuală de fețe de ceas are o mulțime de teme, dar mulți utilizatori doresc teme personalizate pe acest ceas. Se pare că Samsung a primit suficiente feedback-uri sau reclamații de la utilizatori și a schimbat foaia. În cele din urmă gigantul tech ar fi decis să lanseze fețe de ceas personalizate pentru Samsung Galaxy Fit 2.

Fete de ceasuri personalizate pentru Galaxy Fit 2

Răspunzând mai multor utilizatori, un reprezentant Samsung al echipei de asistență a sugerat că actualizările majore viitoare ar putea aduce apeluri personalizate. Mai mult, el a spus că două actualizări majore sunt în pregătire și vor fi lansate la sfârșitul lunii ianuarie. Lansat în septembrie anul trecut la evenimentul „Life Unstoppable”, Samsung Galaxy Fit 2 are mare trecere în rândul utilizatorilor. Brățara de fitness Fit 2 are funcții avansate de urmărire, design subțire și o durată de viață a bateriei excelentă.

Membrul echipei de asistență a explicat de ce Samsung nu a adus până acum fețe de ceas personalizate pe ceas. El a răspuns că mulțimea de caracteristici actuale ocupă toată memoria și nu mai este spațiu pentru noi schimbări, conform TizenHelp. Nu este un răspuns deloc acceptabil pentru utilizatori din partea companiei sud-coreene. Amintim aici pe Mi Band 5 și Amazfit Band 5, care oferă cadrane personalizate cu o configurație mai mică de memorie. Sperăm ca la sfârșitul acestei luni Samsung Galaxy Fit 2 să fie actualizat pentru a primi fețe de ceas personalizabile.

Fit vine de la Fitness. Fitness-ul reprezintă o activitate fizică, prin care o persoană obține o stare de bine indiferent de condiția sa anatomică, fiziologică sau psihică. Fitness-ul cuprinde tot ceea ce înseamnă un stil de viață sănătos și îngrijit.

Dacă nu știți, fețele de ceas personalizate vă permit să vă alegeți propriul fundal pentru brățara de fitness. Puteți plasa orice imagine din galeria telefonului ca temă principală. Aceste teme modificabile în fundal sunt disponibile pentru Galaxy Watch Active 2, Galaxy Watch 3 și pentru gama mai veche de ceasuri inteligente Samsung. De asemenea, benzile inteligente, Mi Band 5, Amazfit Band 5, Honor Band 6 sau Huawei Watch Fit au această caracteristică.