Acasă Stiri Samsung Galaxy Fit 2 cu peste două săptămâni de viață a bateriei

Samsung Galaxy Fit 2 cu peste două săptămâni de viață a bateriei

Samsung are un nou tracker de fitness numit Galaxy Fit 2. Acesta este o versiune actualizată a ceasului de fitness original Samsung Galaxy Fit care oferă un afișaj mai mare și o durată mai mare de viață a bateriei – de fapt, mult mai multă durată de viață a bateriei. Noua brățară de fitness promite o durată de viață de două săptămâni și multe funcții de fitness utile.

La puțin timp după anunțarea lui Galaxy Watch 3, Samsung a adăugat încă un portabil la portofoliul său cu Galaxy Fit 2. Tracker-ul de a doua generație este o alternativă mai subțire la ceasurile inteligente ale companiei și este axat pe fitness. Samsung a anunțat trackerul în timpul evenimentului său virtual Life Unstoppable. Acesta a fost organizat online și a suplinit anul acesta participarea Samsung la IFA din Berlin.

Samsung Galaxy Fit 2 are o greutate de 21 grame!

Caracteristica remarcabilă a Galaxy Fit 2 este durata de viață a bateriei. Samsung spune că va dura până la 15 zile cu o singură încărcare! Este o durată de viață fenomenală comparativ cu smartwatch-urile Samsung, dar și a tuturor celorlalte de pe piață. De exemplu, Fitbit Inspire 2 a fost anunțat cu mare pompă cu o durată de viață a bateriei de 10 zile. Conform site-ului american Cnet, majoritatea trackerelor oferă, în general, aproximativ o săptămână de viață a bateriei. Fit 2 are o baterie de 159 mAh și cântărește 21 grame, aproape insesizabil la purtare! Bateria de 159 mAh permite 15 zile de viață a bateriei ca standard și poate dura până la 21 de zile dacă treceți la modurile de economisire a energiei.

Galaxy Fit 2 are un ecran tactil AMOLED dreptunghiular încorporat într-o bandă de silicon. Ecranul are 1,1 inch. De data aceasta corpul ceasului este adăpostit în interiorul benzii de silicon, mai degrabă decât încadrat în metal. De asemenea, îi lipsește butonul fizic lateral înlocuit de Samsung cu butonul virtual din partea de jos a ecranului. Și există mai multe modalități de a-l personaliza.

Fit vine de la fitness. În 2018 Department of Health and Human Services SUA a recomandat adulților cel puțin 150 până la 300 de minute de activitate intensitate moderată sau 75 până la 150 de minute pe săptămână de activitate fizică aerobă de intensitate viguroasă.

Față de originalul Fit, noul tracker și-a îmbunătățit caracteristicile de fitness și poate urmări cinci tipuri diferite de antrenament. Oferă informații despre caloriile arse, ritmul cardiac, distanța și multe altele. Fit 2 detectează automat exercițiile și se mândrește cu monitorizarea ritmului cardiac 24/7. Are o analiză mai cuprinzătoare a somnului, care evaluează fiecare noapte de somn și oferă o defalcare a diferitelor etape prin aplicația Samsung Health.

Probabil un preț de aproximativ 100 de dolari pe noul Fit

Samsung Galaxy Fit 2 acoperă multe dintre funcțiile de bază ale ceasurilor inteligente, inclusiv afișarea apelurilor și afișarea notificărilor. Are chiar și o opțiune de răspuns rapid cu răspunsuri prestabilite pentru telefoanele Android. Dar îi lipsesc caracteristici mai avansate, cum ar fi plățile mobile și streaming de muzică.

Ceasurile de fitness, conform prognozelor de piață, vor reprezenta peste 30% din piața de articole purtabile în acest an. Și, în ciuda scăderii prețurilor ceasurilor inteligente, oamenii sunt încă înfometați de brățările de fitness.

Samsung nu a anunțat încă prețurile, data de lansare și disponibilitatea pentru Galaxy Fit 2. Fit-ul original a fost lansat cu un preț de 85€. Cu designul complet din silicon Galaxy Fit 2 arată ca un dispozitiv mai puțin premium, dar având în vedere îmbunătățirea uriașă a duratei de viață a bateriei, nu ne-ar mira dacă ar avea același preț la lansare.

Stiri

Majoritatea telefoanelor vândute în Germania în Q2 2020 au fost mid-range

Începutul celui de-al doilea trimestru al anului 2020 părea foarte sumbru pentru piața germană de smartphone-uri. Vânzările au înregistrat un declin constant...

Samsung ar putea avea vânzări de 54,5 miliarde USD în Q3 2020

Samsung a avut câștiguri decente în ultimul trimestru din cauza vânzărilor puternice de cipuri semiconductoare. Acum semnele pentru acest trimestru sunt mult...

Samsung lucrează la un încărcător de 65W, posibil pe Galaxy S21

Samsung lucrează la un nou încărcător de telefon, încărcător cu numărul de model EP-TA865. Numerotarea ar putea sugera că unele telefoane Samsung...

Galaxy Community a strâns 1 milion USD pentru a sprijini Global Goals

În fiecare septembrie, sute de lideri mondiali se întâlnesc la ONU pentru a promova un nou cadru de cooperare. Anul acesta, Organizația...

Comparație Galaxy A71 vs Galaxy M51: modelul din seria M excelent!

Samsung Galaxy M51 a fost lansat recent și va ajunge la vânzare pe toate piețele, inclusiv Europa și India. Este un telefon...

Samsung Ballie, un robot asistent drăguț de care avem nevoie

Samsung a prezentat anul acesta la CES 2020 Las Vegas robotul Ballie. Este un robot mic în formă de bilă, cu o...

Galaxy Book S, Galaxy Book Flex și Book Ion trei super-laptopuri Samsung

Samsung a lansat anul trecut la Samsung Developer Conference 2019 două laptopuri noi. Samsung Galaxy Book Flex și Galaxy Book Ion sunt...