Fețele de ceas Galaxy Watch Active și pentru smartwatch-urile mai vechi

2058
Sursa Foto: SamMobile.com

Fețele de ceas care au debutat pe Samsung Galaxy Watch Active pot fi acum descărcate pe smartwatch-urile mai vechi Samsung. Există cinci fețe de ceas în total: Health Dashboard, Pop Analog, Solari Board, Breathe și Pie Twirl. Toate cele cinci au fost publicate săptămâna trecută în Magazinul Galaxy și sunt disponibile pentru Galaxy Watch, Samsung Gear S3 și Gear Sport, deși câteva dintre ele au fost deja disponibile pentru cel puțin Galaxy Watch.

Samsung are obiceiul de a lansa pentru smartwatch-urile sale periodic noi interfețe de utilizator și fețe de ceas. Utilizatorii de dispozitive mai vechi nu sunt uitați de gigantul tech și primesc noi fețe de ceasuri, disponibile inițial pe ceasurile nou lansate.

Galaxy Watch Active este un smartwatch care se ocupă de urmărirea fitness-ului, iar fețele de ceas „Health Dashboard – Tabloul de bord pentru sănătate” și „Breathe – Respirație” se bazează pe acestea. Vă permit să vizualizați datele despre exerciții (cum ar fi ritmul cardiac și pașii făcuți) și să faceți diferite exerciții de respirație.

Samsung lucrează deja la viitorul Galaxy Watch Active 2

Celelalte sunt fețe ceva mai superficiale de ceas, dar asta nu înseamnă că nu merită ceva din timpul tău. Samsung Galaxy Watch Active este un excelent ceas inteligent și este extrem de interesant în tot ce știe și ce face. La urma urmei, principalul motiv pentru a utiliza diferite fețe de ceas este să evadați din monotonia zilnică. Este mai interesant ca de fiecare dată când priviți la smartwatch dvs. pentru a verifica timpul, să vedeți ceva inedit.

Cu Solari Board – Primiți informațiile de care aveți nevoie, clare, simple și foarte ușor. Pop Analog – Modern și elegant iar Pie Twirl aduce culori noi la fața de ceas de fiecare dată când atingeți ecranul.

Samsung Galaxy Store este un magazin de aplicații folosit pentru dispozitivele fabricate de Samsung Electronics, lansat în septembrie 2009. Serviciul este livrat în principal pe smartphone-uri și smartwatch-uri Samsung Galaxy. Magazinul Galaxy este disponibil în 125 de țări și oferă aplicații pentru platformele Android, Tizen, Windows Mobile și Bada.

Pentru cei care nu sunt la curent cu ultimele informații, Samsung lucrează deja la Galaxy Watch Active 2. Noul smartwatch va avea o construcție bazată pe predecesorul său Galaxy Watch Active. Zvonurile spun că va oferi mai multe funcții legate de sănătate, inclusiv ECG și Detectarea căderilor. Va veni în două dimensiuni (44 mm și 40 mm) și foarte probabil va veni cu o serie de fețe de ceas noi. Conform SamMobile, mai târziu acestea ar trebui să se îndrepte spre smartwatch-urile puțin mai vechi de la Samsung.

Puteți descărca fețele de ceas Galaxy Watch Active pe Galaxy Watch, Samsung Gear S3 sau Gear Sport din Galaxy Store. Deschideți Magazinul Galaxy de pe telefonul smartphone, care este conectat la smartphone-ul dvs., pentru a le instala.