Filmare cu noul Samsung Galaxy S10+: Epic Cinematic 4K video

2674

Noua serie Samsung Galaxy S10 a fost una dintre cele mai așteptate și importante lansări ale anului. Au fost poate cele mai multe zvonuri și informații de până acum, despre seria Galaxy S10, până în momentul în care a fost lansată. Și, Samsung s-a întrecut pe sine cu noile smartphone-uri. Acum, toată lumea vrea detalii despre noile caracteristici și despre ce poate în lumea reală această serie.

Sigur că va mai trece un timp până vom ști cu adevărat ce pot aceste extraordinare telefoane. Până atunci, prin intermediul site-ului american PhoneArena vă prezentăm o filmare cu un Samsung Galaxy S10+. O filmare uluitoare în 4K, care ne arată ce poate face acest monument de tehnologie numit Galaxy S10+. Despre camerele sale foto am aflat recent, prin intermediul DxOMark Image Labs, că sunt extraordinare. Pentru filmare camerele nu au fost încă testate de site-ul sus amintit.

Filmare spectaculoasă cu Galaxy S10+ la Sagrada Familia

Dar o confirmare a ceea ce poate Galaxy S10+ în materie de înregistrare video a apărut. Filmarea a fost făcută la Barcelona în preajma unei clădiri din patrimoniul mondial al umanității – Sagrada Familia a lui Gaudi. Pentru cineva, chiar dacă familiarizat cu filmările, această înregistrare poate fi considerată ca făcută de profesioniști și camere pentru producții cinematografice. Nu! Este făcută cu un Samsung Galaxy S10+. Pentru cei care vizionează filmarea poate fi considerat testul suprem pentru un smartphone. Este rezultatul camerelor extraordinare puse de Samsung pe smartphone-urile sale.

În Barcelona, ​​unul dintre orașele preferate de milioane de oameni din toată lumea a fost înregistrat un adevărat film cinematografic de 4K. Filmul a surprins spiritul unuia dintre cele mai cunoscute repere ale orașului, Sagrada Familia. Și, în același timp ne-a surprins și pe noi! Fantastic, fascinant, uluitor și epitetele pot continua, cu referire la ce poate camera video de pe Galaxy S10+.

Gaudi este probabil cel mai des nume pe care îl auziți rostit în Barcelona, deși acest loc a dat lumii mulți alți artiști. La absolvirea școlii de arhitectură din Barcelona, directorul școlii a spus despre Antonio Gaudi: “Cine știe dacă am dat titlul unui nebun sau unui geniu, timpul o va spune”.

Filmarea a fost efectuată cu ajutorul DJI Osmo Mobile 2. DJI Osmo Mobile 2 este un dispozitiv de stabilizare pentru smartphone-uri. Acesta încorporează sistemul de stabilizare marca DJI și o gamă mare de funcții menite să vă ajute atunci când filmați cu smartphone-ul.

Filmarea a fost înregistrată la cea mai înaltă rezoluție și în 60 de cadre pe secundă, pentru o mai mare libertate creativă. Puteți vedea rezultatul acestei filmări în video-clipul din articol. Nu putem decât să fim impresionați de această producție cinematografică.

Camera spate de pe Samsung Galaxy S10+ poate înregistra video la 2160p@60fps, 1080p@240fps, 720p@960fps, HDR.