Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5 ar putea debuta cu One UI 5.1.1

155
Interfața Samsung One UI 5.1.1
Sursă foto: SammyFans

Deloc surprinzător, viitoarele telefoane pliabile Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5 sunt pe prima pagină a știrilor. Logic este ceva normal, sunt viitoarele telefoane emblematice ale celui mai mare producător de telefoane mobile din lume. Acum am aflat că cele două pliabile vor veni cu interfața Samsung One UI 5.1.1.

În fiecare an, noile smartphone-uri pliabile de la Samsung debutează cu o nouă versiune a One UI. Luna viitoare, compania va lansa două noi telefoane pliabile: Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5. Cu aceste telefoane noi Samsung ar putea debuta One UI 5.1.1 cu mai multe funcții noi. Cu toate acestea, noua iterație a interfeței Samsung se va baza tot pe Android 13.

Seria Galaxy S22 a sosit cu One UI 4.1 la începutul anului 2022, Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 au debutat cu One UI 4.1.1 mai târziu în cursul anului. La începutul acestui an, compania a lansat seria Galaxy S23 cu One UI 5.1 din cutie. A fost o actualizare față Samsung One UI 5.0.

Samsung One UI 5.1.1 pe viitoarele pliabile Galaxy

Potrivit SamMobile, Samsung a lansat o nouă versiune (5.0.01.02) a aplicației Nice Catch pentru telefoanele Galaxy compatibile cu Good Lock. Jurnalul oficial de modificări al aplicației recent actualizate menționează suport pentru One UI 5.1.1 și remedieri de erori. Probabil One UI 5.1.1 va fi lansat în curând, iar cele două pliabile vor fi primele lansate cu acesta.

Nice Catch oferă un istoric detaliat despre când aplicațiile au vibrat, au schimbat modul de sonerie, au schimbat modul de apel, au afișat reclame, ferestre pop-up sau au trezit ecranul. Afișează și intervalele de timp când acestea s-au întâmplat.

Firma sud-coreeană ar putea apoi lansa actualizarea One UI 5.1.1 pentru telefoanele mai vechi. Este similar cu modul în care a lansat One UI 4.1.1 pentru Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Fold 4. Încă nu știu ce caracteristici vor debuta cu noua interfață, dar ar putea aduce unele optimizări pentru telefoanele pliabile, inclusiv noi widget-uri și aplicații pentru Galaxy Z Flip 5 și ecranul său exterior mare.

De asemenea, se așteaptă ca Samsung să lanseze actualizarea One UI 6.0 beta cândva luna viitoare, începând cu seria Galaxy S23. Google a lansat Android 14 beta varianta trei de două zile și pare a fi destul de stabilă. Noua versiune aduce confidențialitate și securitate îmbunătățite, gesturi intuitive de navigare, mai multe optimizări pentru telefoane și tablete pliabile și mai multe funcții de personalizare.