Un nou clip promo pentru Galaxy Z Flip 5 înainte de #JoinTheFlipSide

405
JointheFlipSide
Sursă foto: Youtube

Samsung încearcă să facă valuri înaintea Galaxy Unpacked din 26 iulie. Mașina de marketing a gigantului coreean pare să funcționeze la maxim în aceste zile. După ce au apărut panouri publicitare în toate marile orașe ale lumii, acum compania a lansat anunț video „Jointheflipside” pe YouTube. Are un alt ton decât primul cip video publicat săptămâna trecută și confirmă încă o dată data evenimentului.

Dacă primul anunț „Join the flip side” a fost un clip video de două minute cu un un grup de prieteni bântuit de imaginea atractivă a Galaxy Z Flip, noul anunț este ceva mai scurt. În acesta, Samsung împinge limbajul de design Corporate Memphis la următorul nivel, transformând caracterele plate distinctive ale stilului artistic în avatare 3D. Aceste personaje ies în cadru prin ferestre mici de pe ecranul pliabil al Galaxy Z Flip 5.

JoinTheFlipSide – Galaxy Z Flip 5 tot mai aproape

Samsung va lansa Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5, seria Galaxy Tab S9 și Galaxy Watch 6 pe 26 iulie. Evenimentul va avea loc pentru prima dată în țara de origine Samsung, Coreea de Sud. Samsung Galaxy Unpacked va fi transmis în direct pe Samsung.com, Samsung Newsroom și canalul de YouTube al Samsung. Evenimentul începe la ora 14:00 (ora României).

Corporate Memphis descrie un stil de artă geometrică plat, asociat pe scară largă cu ilustrațiile Big Tech la sfârșitul anilor 2010 și începutul anilor 2020. Termenul este o referire la Memphis Group, un grup italian de arhitecți din anii 1980.

Samsung folosește stilul artistic Corporate Memphis în materialul său de marketing, paginile web și elementele One UI de câțiva ani. Compania Samsung nu pare să intenționeze să se oprească prea curând cu acest stil potrivit SamMobile. Dintre marile mărci de telefoane mobile Samsung pare să îndrăgească cel mai mult stilul de artă Corporate Memphis. Și prin această reclamă, Samsung a dat personajelor geometrice plate o altă dimensiune – la propriu.

Dacă mesajul Samsung „Alăturați-vă pe partea inversă” vă interesează în scurt timp puteți cumpăra noul Flip 5. Telefonul va avea procesorul Snaprdagon 8 Gen 2 For Galaxy, un ecran intern de 6,7 inch (17,02 cm) și un ecran exterior de 3,4 inch (8,64 centimetri), ambele de tip Super AMOLED. Va avea certificare IP67 și va costa în jur de 1.300€, modelul cu 8GB RAM și 128GB de stocare.