Flip 6 și Fold 6 posibil cu Galaxy AI și șapte ani de actualizări Android

178
samsung-galaxy-z-flip-6
Sursă foto: AndroidAuthority

Una dintre surprizele seriei Galaxy S24 a fost că va primi 7 ani de upgrade-uri Android și de securitate. Acum o nouă informație afirmă că viitoarele pliabile Galalaxy Z Fold 6 și Galaxy Z Flip 6 vor veni cu acest suport semnificativ de actualizare. În același timp, Flip 6 și Fold 6 vor avea la bord și Galaxy AI.

Potrivit Colegilor noștri de la site-ul SammyFans, @TheGalox_ a împărtășit câteva detalii cheie despre Galaxy Z Flip 6. Leakerul sugerează că smartphone-ul va avea o baterie de 4.000 mAh și un afișaj exterior mai mare (3,9 inch – 9,91 cm). Cele două camere de pe capac de 50 și 12 megapixeli, vor fi și ele îmbunătățite. Flip-ul va avea procesorul Snapdragon 8 Gen 3 For Galaxy, un sistem de răcire mai mare și o balama îmbunătățită. Smartphone-ul va fi mai subțire și mai ușor, având un afișaj interior mai puternic în comparație cu Galaxy Z Flip 5.

Mergând mai departe, Flip 6 și Fold 6 se pare că vor primi 7 ani de upgrade-uri Android / securitate. În același timp, suita de caracteristici Galaxy AI va fi la bord. Astfel ne așteptăm la Circle to Search, Live Translate, Interpreter, Chat Assist și Note Assist. Nu vor lipsi nici Transcript Assist, Generative Edit, Edit Suggestion și Instant Slow-mo.

Sursă foto: YouTube

Prin urmare, acestea vor face ca Flip 6 și Fold 6 să fie diferite de dispozitivele pliabile actuale. Ne referim aici la Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5. Astfel, ne așteptăm ca Flip 6 și Fold 6 să vină cu diverse capabilități software și hardware îmbunătățite.

Software-ul este cel care îi spune telefonului/PC-ului ce sarcini să efectueze. Primul dezvoltator de software a fost o femeie Ada Lovelace. Acum bărbații reprezintă ~90% din forța de muncă ce lucrează în dezvoltarea de software.

Și apropo e actualizări. Samsung, care oferă utilizatorilor săi multe actualizări de Android și securitate, refuză să adopte sistemul Google A/B Seamless Updates. Este vorba despre actualizări fără întreruperi. Aceste actualizări permit telefoanelor să instaleze actualizările în fundal și să le instaleze într-o repornire ulterioară. Avantajul caracteristicii este că oferă un nivel de siguranță, deoarece puteți reveni cu ușurință la starea anterioară, actualizarea fiind instalată separat pe telefon.

În prezent, telefoanele Samsung nu dispun de Funcția actualizări fără întreruperi. Asta înseamnă de câte ori sosește o actualizare de firmware, sunteți blocat de telefon timp de 10-20 de minute în timp ce actualizarea este instalată. Cu toate acestea se pare că Samsung și-ar putea dezvolta propriul mecanism dacă Google vrea să forțeze compania să treacă la Seamless Updates.

Gigantul tehnologic coreean este de așteptat să lanseze următoarea generație de pliabile Flip 6 și Fold 6 la evenimentul Galaxy Unpacked din iulie/august 2024.