Flip 6 și Fold 6 pot prefigura schimbările de design ale seriei Galaxy S25

224
Fold 6 and Flip 6
Sursa foto: notebookcheck.net

Se pare că Galaxy Z Fold 6 și Galaxy Z Flip 6 vor avea unele modificări de design care le vom găsi pe seria Galaxy S25 din 2025. Sursa acestor informații este chiar din curtea Samsung, iar cu Flip 6 și Fold 6 vom vedea primele modificări de design care le vom regăsi apoi pe Galaxy S25, Galaxy S25+ și Galaxy S25 Ultra.

Schimbări mai mari decât în ​​anii precedenți sunt pregătite pentru următoarele piese pliabile ale Samsung. Acestea vor fi lansate după jumătatea anului viitor, probabil tot în luna august din 2024. Potrivit unui insider Samsung, cu Galaxy Z Flip 6 și Fold 6 ar trebui să ne așteptăm la o pregustare a inovațiilor de design care vor fi și mai rafinate în generația emblematică Galaxy S25 din 2025.

2025 este încă departe, dar fanii Samsung vor avea parte de o schimbare de design a viitoarelor pliabile. Acesta este subiectul unei informații publicate din surse Samsung pe forumul Naver din Coreea de Sud. În consecință, se pare că Samsung se îndreaptă în altă direcție față de designul actual al pliabilelor Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5.

Nu este încă pe deplin clar la ce ne putem aștepta, dar există câteva indicii, potrivit Notebookcheck. După cum s-a menționat de mai multe ori în trecut, formatul de afișare al lui Galaxy Z Fold 6 se va schimba. De asemenea, marginile afișajului afișajului flexibil Super AMOLED de pe Galaxy Z Flip 6 vor fi și mai subțiri. Afișajul capacului Galaxy Z Flip 5, care a fost mult mărit în smartphone-ul pliabil, se schimbă din nou. În ciuda afișajelor mai mari, se așteaptă ca ambele pliabile să fie și mai ușoare decât cele actuale.

Notebookcheck este un site fondat în 2005 care publică informații despre notebook-uri/laptopuri, tablete și smartphone-uri. Are sediul la Viena, Austria. Notebookcheck este finanțat aproape în întregime din veniturile din publicitate.

Deși oarecum criptic, există și indicii ale unui pliu mai mic la afișaje pe Filp 6 și Fold 6. Ca întotdeauna, aceste informații timpurii le vom lua cu unele rețineri, deși am mai auzit astfel de zvonuri și anterior. Este totuși prea devreme, iar până în august anul viitor se mai pot schimba multe.

Ce este sigur, Samsung se va confrunta în 2024 cu o concurență globală pliabilă mult mai puternică. Deja există alternative bune pe piață nu numai de la Honor și Google, ci și în special sub forma Oppo Find N3 și OnePlus Open. În cele din urmă, Xiaomi se așteaptă, de asemenea, să lanseze un pliabil la nivel internațional în 2024.