Un nou flipchart digital Samsung Flip în Europa anul viitor

400
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics va lansa un nou flipchart digital interactiv de 60 de inch Samsung Flip. Noul dispozitiv digital va fi lansat în Europa anul viitor și va fi destinat cu preponderență sectorului educațional de aici. Compania Chemtronics, care produce dispozitivele Samsung Flip, va beneficia probabil de planul extins de vânzări al companiei Samsung.

Flipchart-ul este un ecran digital multi-utilizator, care vă ajută să creați diferite prezentări interactive. Samsung Flip este foarte bun pentru birouri, școli sau săli mai mari, pentru companii, pentru conferințe sau alte tipuri de prezentări. Este un panou de prezentare mobil cu un ecran LCD de înaltă definiție, dotat cu un touchscreen. Vă permite să afișați materiale de lucru, grafice și materiale audio-video, precum și să scrieți și să salvați diferite însemnări.

Subsidiara Samsung, Visual Display intenționează să livreze aproximativ zeci de mii de Samsung Flip anul viitor. În acest fel Samsung reacționează la creșterea cererii de dispozitive digitale pentru educație în Europa.

Samsung Flip, mai mult decât un șevalet modern

Samsung Flip acceptă atingerea. Arată aproape ca un flipchart clasic, dar mult mai mare și acceptă partajarea de fișiere de pe notebook-uri, smartphone-uri și alte dispozitive. De asemenea, acceptă standardele Wi-Fi, NFC, HDMI și USB. Datele din grafice pot fi partajate prin e-mail sau cloud.

De asemenea, are un stilou pasiv care acționează ca un marker pentru tabla albă. Scoaterea stiloului de pe flipchartul Samsung Flip îl va activa automat. De asemenea, utilizatorii își pot folosi mâinile pentru a șterge textele de pe ecran. Desenele sau graficele sunt, de asemenea, salvate automat în fiecare minut.

Cel mai vechi brevet cunoscut al unei flipchart este din 8 mai 1913. Flipchart-ul pe care îl știm (pe o tablă mică) a fost inventat de Peter Kent în anii 1970. Peter Kent a fost fondatorul și CEO al grupului de comunicații vizuale Nobo.

Compania sud-coreeană Chemtronics Co., Ltd.  este cea care produce exclusiv unitățile care se îndreaptă spre Europa, conform site-ului sud-coreean Thelec. Analiștii din Coreea de Sud se așteaptă ca vânzările Chemtronics să crească cu 20% în acest an față de 2019. Producția Samsung Flip de 60 inch (152,4 centimetri) va contribui serios la această creștere. Chemtronics produce și circuite integrate pentru senzori tactili, circuite integrate pentru controlere, senzori tactili, module de încărcare fără fir, module NFC și benzi de interferență electromagnetică printre altele.

Samsung își va extinde probabil companiile care produc flipchartul Samsung de anul viitor, atunci când livrările vor crește. Gigantul tech a lansat primul model Samsung Flip de 55 inch cu rezoluție UHD la CES în 2018. A lansat alte modele de flipchart de 55 și 65 inch anul trecut. Anul acesta Samsung a lansat un model cu ecran de 85 inch.