Noul Samsung Flip Interactive Display de 85 inch, pentru educație și afaceri

571
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung are lansată o serie de flipchart-uri digitale pentru săli de clase și conferințe. Până anul acesta au fost disponibile în variante de 55 și 65 inch. Anul acesta a fost prezentat și un model cu ecran de 85 inch. Acum am primit o evoluție a acestuia, un Samsung Flip Interactive Display de 85 inch. Acesta transformă orice sală de clasă, sală de conferințe sau întâlnire într-un spațiu digital de colaborare.

Samsung Electronics America a anunță acum un nou afișaj interactiv de nouă generație de 85 inch (215,9 centimetri). Acesta transformă colaborarea și comunicarea pentru medii de afaceri și de educație personală, hibridă și la distanță. Noul flipchart Samsung Flip Interactive Display de 85 inch este cel mai mare din serie, alăturându-se familiei de produse de 55 și 65 de inch. A fost conceput pentru a oferi o comunicare eficientă, fie între profesori/studenți, manageri/angajați sau întreprinderi/clienți.

Flip Interactive Display duce educația și conferințele la un nou nivel

Cu funcționalitatea sa ușor de utilizat, Samsung Flip Interactive Display are o claritatea vizuală excelentă. Protocoalele de securitate și opțiunile extinse ale punctelor tactile fac noul flipchart să stimuleze folosirea între echipe, indiferent de locația lor. Ecranul tactil permite o experiență de scriere netedă, asemănătoare creionului pe hârtie, oferind o varietate de culori, stiluri, lățimi și moduri. Nu este exclus ca în perioada următoare Samsung să mai lanseze și alte modele de flipchart.

Actualul model hibrid de educație și afaceri din lume, a crescut nevoia de soluții tehnologice care să favorizeze angajamentul”. A declarat Mark Quiroz, vicepreședinte de marketing, Samsung Electronics America, conform NewsSamsung. „Capacitatea optimizată de forum deschis a noului ecran interactiv de 85 inch permite studenților și liderilor de afaceri să lucreze împreună în timp real, adaptându-se perfect la mediile de învățare actuale și viitoare”.

UHD – Ultra-high-definition. Organizația ONU, International Telecommunication Union, cu sediul la Geneva, nu a putut să cadă de acord asupra unui număr de pixeli pentru UHD. Astfel UHD a primit două rezoluții video: 4K UHD și 8K UHD.

Ușor și intuitiv, Samsung Flip Interactiv Display de 85 inch (WM85R) oferă diferite capabilități. Printre acestea, mod de scriere tip stilou, un instrument de editare a imaginilor și un sistem de navigare prin conținut. Acest lucru permite cadrelor didactice și managerilor să rămână concentrați pe lecții și prezentări, încurajând feedback-ul și creativitatea.

Colaborarea digitală a devenit primordială pentru succes. Calitatea imaginii 4K ultra-înaltă definiție (UHD) optimizată, vizualizarea ușoară și până la 20 de puncte tactile permit unei echipe să lucreze simultan pentru a sincroniza dispozitivele personale pentru partajarea conținutului în timp real.