Iată cum se testează Galaxy Z Fold 3 și Flip 3 pentru rezistența la apă!

807

Utilizatorii din întreaga lume se bucură de cele mai recente dispozitive pliabile revoluționare Galaxy Z Fold 3 și Flip 3. În special factorul de formă inovator, dar și specificațiile atrag ca un magnet cumpărătorii. Însă, pentru a produce telefoane pliabile durabile și de încredere Samsung a trebuit să proiecteze și un mod inovator de dezvoltare și testare a dispozitivelor.

Fără să urmeze un program dinainte stabilit, Samsung a petrecut mulți ani făcând mii de încercări, bazându-se pe perspective diverse și dezvoltând o nouă abordare din toate punctele de vedere. Ca rezultat, Samsung a reușit să dezvolte materiale noi, cum ar fi Armor aluminiu, și să optimizeze componentele existente. Astfel, Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Flip 3, pe lângă afișajele incredibile au trebuit să vină cu cele mai înalte standarde de durabilitate.

Cum se testează Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 pentru rezistența la apă

Testele inovatoare Samsung includ camera de mediu, rezistența la apă, utilizarea S Pen și testul de pliere. Testele de cameră de mediu asigură faptul că toate caracteristicile, cum ar fi redarea video și componentele, cum ar fi camerele funcționează corect într-o varietate de climă – de la uscat la umed și de la cald până la rece. Testele de rezistență la apă stabilesc calitatea înaltă a primului smartphone pliabil rezistent la apă. Cele două telefoane au fost testate în diferite poziții de pliere, inclusiv Modul Flex.

Cu testele de desenare S Pen, Samsung asigură performanța digitalizatorului de sub afișajul pliabil, inclusiv locul în care se pliază. Și pentru a se asigura că noile pliabile se ridică la același nivel, dispozitivele din seria Galaxy Z sunt supuse unor teste riguroase de pliere. Acestea trebuie să depășească 200.000 de plieri! Adică aproximativ cinci ani de utilizare dacă sunt pliate și desfăcute de 100 de ori pe zi. Aceste rezultate au fost confirmate de Bureau Veritas, liderul mondial în servicii de testare, inspecție și certificare.

Bureau Veritas este o companie specializată în testare, inspecție și certificare înființată în 1828. Are sediul în Neuilly-sur-Seine, Paris, Franța. Bureau Veritas este prezentă în 140 de țări cu peste 1.500 de birouri și laboratoare.

Testele de pliere reflectă modelele reale ale utilizatorilor în scenarii din lumea reală, conform Samsung Newsroom. Au fost făcute teste sinonime cu plierea sau deschiderea cu două mâini sau o singură mână. Urmăriți videoclipul de mai sus pentru o privire din spatele scenei la unele dintre procedurile de testare pe care Samsung le folosește pentru a vă asigura că cele mai recente dispozitive din seria Galaxy Z îndeplinesc cele mai înalte standarde posibile.