Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 primesc modul portret în Scene Optimizer

277
Actualizari pentru Galaxy Z Fold 3 si Galaxy Z Flip 3 pentru calitatea camerelor
Sursa Foto: tizenhelp.com

Cele mai recente telefoane pliabile Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Flip 3 au unele dintre cele mai bune camere de top. Samsung a adăugat o mulțime de noi caracteristici camerelor acestor telefoane pliabile, iar acum primesc și modul portret în Scene Optimizer. Acum, în noile actualizări de software, ambele dispozitive primesc funcții de recunoaștere a animalelor de companie în modul de cameră portret.

Funcția de optimizare a scenei Samsung – Scene Optimizer – este disponibilă începând cu seria Galaxy S9. Scene Optimizer are capacitatea de a recunoaște peste 30 de obiecte, iar recunoașterea animalelor de companie este una dintre ele. Potrivit TizenHelp, acum funcția a fost aplicată modului portret.

Scene Optimizer pentru Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3

Compania a îmbunătățit și mai mult calitatea camerei dispozitivelor pliabile pentru a obține rezultate mai bune. Conform jurnalului de schimbări, Samsung a oferit telefoanelor setări de luminozitate a ecranului exterior. Cu aceste utilizatorii pot regla luminozitatea ecranului de acoperire conform cerințelor lor.

Mai mult, Samsung spune că a stabilizat funcțiile esențiale pe Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Codul de stabilizare s-a aplicat funcțiilor de ecran, gesturilor, captură și Multi-Windows – ferestre multiple. Este prea devreme pentru a spune ce s-a schimbat în aceste funcții. Peste câteva zile probabil Samsung va detalia noile schimbări făcute și vom afla mai multe și despre acest mod portret în Scene Optimizer.

Multi-Windows poate afișa două aplicații una lângă alta (modul ecran divizat); o aplicație într-o fereastră mică care acoperă alte aplicații (modul imagine în imagine); sau aplicații individuale în ferestre mobile, redimensionabile separate (modul formă liberă).

În cele din urmă, această actualizare aduce mici remedieri de erori pentru a îmbunătăți calitatea generală a telefoanelor pliabile. Noul firmware vine cu același patch de securitate din octombrie și este disponibil în prezent în Coreea de Sud. În scurt timp noua actualizare va fi disponibilă pe mai multe piețe. Noul firmware are numărul F711NKSU2AUJ4 pentru Galaxy Z Flip 3 și numărul F926NKSU1AUJ4 pentru Z Fold 3.