Galaxy Z Fold 6 FE și Galaxy S24 FE posibil lansate simultan în toamnă

95
Fold 6 FE și S24 FE
Sursă foto: SammyFans

Samsung domină de mai mulți ani piața telefoanelor mobile, dar în ultimul trimestru de anul trecut a fost depășit de Apple. Pentru a-și păstra dominația pe piață, în contextul concurenței în creștere din partea Apple dar și a mărcilor chineze și pentru a oferi fanilor Galaxy mai multe opțiuni, Samsung lucrează la primul său pliabil accesibil. Dar, alături de Galaxy Z Fold 6 FE, Samsung are în vedere și un Galaxy S24 FE.

Între timp, o ultimă informație, via SammyFans, sugerează că Galaxy Z Fold 6 FE s-ar putea lansa alături de Galaxy S24 FE mai târziu în acest an. Inițial a fost vorba că Samsung va lansa modelele pliabile Galaxy Z Flip 6, Galaxy Z Fold 6 și un Galaxy Z Fold 6 FE / Ultra, la Galaxy Unpacked de la Paris pe 10 iulie. Fără a fi o dată concretă, se pare S24 FE și Fold 6 FE vor fi lansate cândva în septembrie-octombrie.

Pe de altă parte, Samsung lucrează și la succesorul Galaxy S23 FE. Cum acesta a fost bine primit de fani, ne așteptăm ca Galaxy S24 FE să vină cu mai multe noutăți, inclusive Galaxy AI din cutie. Același lucru este valabil și pentru Samsung Galaxy Z Fold 6 FE. Pentru a fi atractive ambele modele trebui să vine cu specificații și caracteristici foarte apropriate de frații lor mai mari. Samsung ar putea lansa Galaxy Z Fold 6 FE alături de Galaxy S24 FE mai târziu în acest an.

Ca de obicei, Samsung nu a declarat nimic oficial despre lansarea combinată a următoarelor sale produse Fan Edition. Deci momentan avem unele rețineri în privința acestei ferestre de lansare, chiar dacă este plauzibilă. Totuși, modelul de anul trecut Galaxy S23 FE a fost lansat la altă dată față de seria din care provine. Este posibil ca Samsung să procedeze la fel cu modelul pliabil Fold 6 Fan Edition.

Euro este a doua cea mai importantă monedă din lume, după dolarul american. În ianuarie 2022, erau în circulație 27,9 miliarde de bancnote euro. Bancnota de 50€ este cea mai folosită, cu peste 13,6 miliarde de bancnote aflate în circulație.

În plus, versiunea ieftină a telefonului pliabil al Samsung poate fura din lumina reflectoarelor seriei Apple seria iPhone 16. Sunt informații, evident neconfirmate de Samsung, că Galaxy Z Fold 6 FE va costa în jur de 750 de euro. În consecință, acest preț modest ar putea duce la unele downgrade-uri, cum ar fi lipsa unui S Pen, un procesor Exynos, baterie mai mică și a tehnologie de afișare mai veche.