Galaxy Z Fold 6 FE ar putea costa cât modelul mic Galaxy S24

100
Galaxy Z Fold 6 FE ar putea costa
Sursa foto: Future

În timp ce așteptăm cu răbdare să sosească Samsung Galaxy Z Fold 6 și Galaxy Z Flip 6 sunt zvonuri tot mai intense și despre un pliabil Galaxy Z Fold 6 FE. Din câte se pare și acesta va fi lansat tot în acest an, iar acum tocmai avem un indiciu important despre cât costă.

Potrivit publicației sud-coreene Sisa Journal (prin leakerul @Tech_Reve), Samsung țintește un preț de sub 800 USD (adică aproximativ 630 GBP / 740 euro) pentru Galaxy Z Fold 6 FE. Momentan nu știm dacă așa se va numi sau va avea inițialele SE în coadă, potrivit TechRadar. Pentru referință Galaxy Z Fold 5 a pornit la lansare de la 1.799,99 $ / 1.749 £ / 2.050 €. În același timp, Samsung Galaxy Z Flip 5 a avut un preț de 999,99 USD / 1.049 GBP / 1.225 euro.

Acest Galaxy Z Fold 6 FE ieftin ar trebui să ajungă la milioane de clienți noi și să crească cota de piață Samsung. Cu toate acestea, acest lucru ar putea veni în detrimentul unui preț mai mic care nu va genera marje de profit prea mari pentru companie.

Acest preț este potențial o reducere mare în special față de Samsung Galaxy Z Fold 5. Dacă facem o comparație de preț cu actualul Galaxy S24 emblematic, vom vedea că prețurile sunt relativ apropriate. Presupunem că sursa sud-coreeană vorbește despre pliabilul de tip carte, deși Sisa Journal nu a specificat factorul de formă.

Conform acestei informații de ultimă oră, Samsung va reduce costurile cu procesorul, afișajul și bateria din telefonul pliabil mai accesibil. Modulul camerei, totuși, se pare că va fi la egalitate cu pliabilele de top pe care le produce Samsung. Cu doar câteva zile în urmă a existat o altă informație despre acest pliabil mai ieftin. Era vorba că Fold 6 FE nu va avea suport S Pen, tot din considerente de preț.

S Pen-ul are 4096 niveluri de presiune 4096 și un vârf de 0,7 mm. Stylusul are dimensiunile 6,7×130,4×5,5 mm și o greutate de 4,47 g. S Pen utilizează doar 0,5 mAh per încărcare completă și se conectează la telefon prin Bluetooth.

Sunt și zvonuri despre un Samsung Galaxy Z Fold 6 Ultra, o versiune super-premium de Fold 6. Este posibil ca acesta să vină cu specificații mai bune ale camerei, deși nu este clar ce anume. Indiferent ce este pe drum, dacă Samsung urmează programul de lansare din iulie de la Paris, ar trebui să aflăm mai multe despre aceste Fold-urile 6 FE și Ultra în perioada următoare.