Fold 6 și Flip 6 vor primi RegiStar, puteți verifica ora atingând spatele

97
Fold 6 si Flip 6 RegiStar
Sursă foto: AndroidPolice

După lansarea One UI 5 bazată pe Android 13, Samsung a introdus un nou modul Good Lock numit RegiStar. Printre altele, vă permite să personalizați comportamentul de apăsare lungă a tastei laterale a telefonului Galaxy. În plus, puteți seta modulul să declanșeze o acțiune cum ar fi realizarea unei capturi de ecran sau deschiderea unei aplicații atunci când atingeți de două ori partea din spate a telefonului. Galaxy Z Fold 6 și Flip 6 primesc o actualizare a modulului RegiStar care va permite să atingeți spatele telefonului pentru a verifica ora.

Cu One UI 6.1.1, Samsung intenționează să ofere funcționalitate Back-Tap pentru RegiStar. Este o funcție care vă permite să atingeți spatele telefonului pentru a vă verifica ora pe Fold 6 sau Flip 6. Noua funcție RegiStar care vine mai întâi pe Fold 6 și Flip 6 vă va permite să verificați ora foarte ușor doar atingând spatele telefoanelor. Caracteristica va ajunge la telefoanele Galaxy cu interfața One UI 7.

În prezent, declanșarea unei acțiuni Back-Tap necesită ca afișajul telefonului să fie pornit, dar nu va fi cazul cu această acțiune prin RegiStar. Această funcție va facilita vizualizarea orei în cazurile în care nu puteți vizualiza sau accesa cu ușurință afișajul telefonului. Vă reamintim că funcția RegiStar este parte a modulului Samsung Good Lock.

Funcția va debuta cu o actualizare a modulului RegiStar pe viitoarele dispozitive pliabile Fold 6 și Flip 6 – care rulează One UI 6.1.1. Apoi își va face drum spre telefoanele Galaxy obișnuite ale Samsung cu One UI 7.0 bazat pe Android 15. Această funcționalitate nu va veni, cel puțin momentan, la tabletele Samsung, potrivit AndroidPolice.

AndroidPolice este un site web care prezintă știri, recenzii, aplicații, dispozitive, sfaturi, tutoriale legate de Android. A fost fondat în 2009 și are sediul în San Francisco, California, SUA. Android Police are peste 4 milioane de vizitatori lunar.

Este puțin probabil ca Samsung să activeze alte acțiuni Back Tap să funcționeze chiar și atunci când ecranul este oprit din cauza problemelor de utilizare. Echipa Good Lock a confirmat deja o altă îmbunătățire care vine la One UI 6.1.1. Este vorba despre un sertar vertical de aplicații. Totuși, opțiunea nu va fi disponibilă implicit în interfață, trebuie să utilizați modulul Home Up pentru a o activa.

Samsung a lansat de obicei actualizări semnificative Good Lock în urma unor lansări majore de One UI. Același lucru ar trebui să se întâmple după lansarea One UI 7 în cursul acestui an. Diferite surse din domeniu susțin că modulele Good Lock vor primi noi funcții care lucrează mai bine cu Android 15. Acest lucru înseamnă că, pe lângă RegiStar, ar trebui să vedem funcții utile noi și în alte module Good Lock.