Acasă Stiri Forbes clasifică Samsung Group printre primele cinci companii din Asia

Forbes clasifică Samsung Group printre primele cinci companii din Asia

Revista americană Forbes a numit Samsung Group printre primele cinci companii influente din Asia, menționând realizările sale în tehnologie.

Ultimul secol a fost o adevărată revoluție pentru Asia, de fapt, o serie de revoluții, renașteri și ascensiuni, Asia se află acum pe o poziție aproape de egalitate cu occidentul.

Începând cu 2017, India și China sunt două dintre cele mai mari economii ale lumii, iar Singapore este cel mai bun loc din lume în care să faci afaceri. Economiile tigrilor asiatici, Hong Kong, Taiwan și Corea de Sud continuă să inspire și pe alții să facă acest lucru. Asia are astăzi o mai puternică viziune economică decât a oricărei regiuni din lume, potrivit unui raport al FMI din 2017.

Gigantul în electronică de consum din Corea de Sud, Samsung, a fost numit printre firme precum Alibaba din China, HDFC Bank din India, Sony și Toyota Motor, datorită performanțelor sale în segmentul tehnologic.

Forbes a menționat că aceste companii pe care le-a enumerat ca fiind primele cinci companii influente din Asia „au format Asia și lumea„. Revista americană a menționat că strategia de afaceri a lui Samsung, anunțată în 1993, a ajutat compania să devină un jucător important în multe segmente de tehnologie.

În 1993, într-un hotel din orașul german Frankfurt, Lee Kun Hee președintele companiei Samsung din acea vreme, vorbind cu sute de de directori de companii ia îndemnat pe angajații săi să „schimbe totul, cu excepția soției și a copiilor„.

Această întâlnire a devenit cunoscută sub numele de „Declarația de la Frankfurt” și a fost un moment de cotitură pentru compania Samsung, care a influențat puternic angajații săi, ajutând firma să devină un jucător major în piețele internaționale.

Astăzi Samsung este cea de-a doua companie de tehnologie din lume„, a declarat Forbes. Samsung a devenit recent cea mai profitabila companie de tehnologie din lume, după ce Apple este în scădere în ceea ce privește veniturile și profitul operațional.

Forbes este o editură și revistă americană, înființată în 1917 de către B.C. Forbes, aflat la conducere până la moartea sa, în 1954. Forbes a rămas o afacere de familie. Revista tratează: afacerile, banii, oamenii de afaceri, liderii din spatele companiilor. Forbes întocmește anual, lista celor mai bogați americani, lista celor mai mari companii din lume și lista celor mai bogați 100 de oameni ai planetei.

După problemele avute cu Samsung Galaxy Note 7, Samsung a investit masiv în proiectarea și fabricarea semiconductoarelor, inclusiv chips-uri flash NAND, RAM și chipset-uri de procesare.

Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+, lansate la începutul acestui an, au un succes uimitor. Samsung Galaxy Note 8 le calcă pe urme. Compania a investit, de asemenea, în tehnologii viitoare cum ar fi mașinile conectate și produsele IoT.

Viziunea companiei Samsung Electronics pentru viitor este: „Inspire the World, Create the Future„.

SourceForbes

Stiri

La ce trebuie să fiți atenți atunci când cumpărați un smartphone nou?

Telefoanele sunt în permanență în atenția cumpărătorilor și, cu atât mai mult când se apropie luna cadourilor. O astfel de atenție făcută...

Samsung Quantum Mini LED pentru modele de televizoare QLED high-end

Producătorii de electronice se pregătesc deja pentru CES 2021, care începe pe 11 ianuarie. În ciuda faptului că acest târg anual se...

Samsung Galaxy Fit 2 este îmbunătățit printr-o actualizare

Samsung Galaxy Fit 2 a fost lansat la evenimentul „Life Unstoppable” de la începutul lunii septembrie. Atunci au fost anunțate printre altele...

Samsung pare să dezvolte dispozitive pliabile în formă de Z

Samsung pare să dezvolte dispozitive pliabile în formă de Z, posibil un Galaxy Fold Z. Un nou brevet a fost descoperit la...

Samsung a anunțat echipa de gaming GRLpower din programul PlayOn

Samsung România a desemnat membrii echipei GRLpower, o echipă de gaming cu componență exclusiv feminină. Echipa este formată din cinci creatoare de...

Cu Samsung The Frame în căutarea unor capaodopere pierdute

Samsung folosește tehnologia pentru a permite utilizatorilor să găsească de acasă opere de artă pierdute, cu The Frame. Oamenii din întreaga lume...

Trei asistenți inteligenți celebri pe televizoarele Samsung Smart TV

Samsung a anunțat că Asistentul Google se va alătura suitei de asistenți vocali disponibili în prezent pe Samsung Smart TV. Televizoarele inteligente...