Acasă Stiri Forbes clasifică Samsung Group printre primele cinci companii din Asia

Forbes clasifică Samsung Group printre primele cinci companii din Asia

Revista americană Forbes a numit Samsung Group printre primele cinci companii influente din Asia, menționând realizările sale în tehnologie.

Ultimul secol a fost o adevărată revoluție pentru Asia, de fapt, o serie de revoluții, renașteri și ascensiuni, Asia se află acum pe o poziție aproape de egalitate cu occidentul.

Începând cu 2017, India și China sunt două dintre cele mai mari economii ale lumii, iar Singapore este cel mai bun loc din lume în care să faci afaceri. Economiile tigrilor asiatici, Hong Kong, Taiwan și Corea de Sud continuă să inspire și pe alții să facă acest lucru. Asia are astăzi o mai puternică viziune economică decât a oricărei regiuni din lume, potrivit unui raport al FMI din 2017.

Gigantul în electronică de consum din Corea de Sud, Samsung, a fost numit printre firme precum Alibaba din China, HDFC Bank din India, Sony și Toyota Motor, datorită performanțelor sale în segmentul tehnologic.

Forbes a menționat că aceste companii pe care le-a enumerat ca fiind primele cinci companii influente din Asia „au format Asia și lumea„. Revista americană a menționat că strategia de afaceri a lui Samsung, anunțată în 1993, a ajutat compania să devină un jucător important în multe segmente de tehnologie.

În 1993, într-un hotel din orașul german Frankfurt, Lee Kun Hee președintele companiei Samsung din acea vreme, vorbind cu sute de de directori de companii ia îndemnat pe angajații săi să „schimbe totul, cu excepția soției și a copiilor„.

Această întâlnire a devenit cunoscută sub numele de „Declarația de la Frankfurt” și a fost un moment de cotitură pentru compania Samsung, care a influențat puternic angajații săi, ajutând firma să devină un jucător major în piețele internaționale.

Astăzi Samsung este cea de-a doua companie de tehnologie din lume„, a declarat Forbes. Samsung a devenit recent cea mai profitabila companie de tehnologie din lume, după ce Apple este în scădere în ceea ce privește veniturile și profitul operațional.

Forbes este o editură și revistă americană, înființată în 1917 de către B.C. Forbes, aflat la conducere până la moartea sa, în 1954. Forbes a rămas o afacere de familie. Revista tratează: afacerile, banii, oamenii de afaceri, liderii din spatele companiilor. Forbes întocmește anual, lista celor mai bogați americani, lista celor mai mari companii din lume și lista celor mai bogați 100 de oameni ai planetei.

După problemele avute cu Samsung Galaxy Note 7, Samsung a investit masiv în proiectarea și fabricarea semiconductoarelor, inclusiv chips-uri flash NAND, RAM și chipset-uri de procesare.

Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+, lansate la începutul acestui an, au un succes uimitor. Samsung Galaxy Note 8 le calcă pe urme. Compania a investit, de asemenea, în tehnologii viitoare cum ar fi mașinile conectate și produsele IoT.

Viziunea companiei Samsung Electronics pentru viitor este: „Inspire the World, Create the Future„.

SourceForbes

Stiri

Samsung se menține pe locul doi mondial pe piața tabletelor în Q2 2021

Samsung Electronics Co. a rămas cel de-al doilea cel mai mare furnizor de tablete din lume în Q2 2021. Datele au fost...

Samsung Galaxy Z Flip 3 va fi impermeabil la apă. Ce înseamnă asta?

Peste două săptămâni, va avea loc un eveniment major Samsung Galaxy Unpacked 2021, unde vor fi lansate Galaxy Z Fold 3 și...

Samsung Galaxy Z Fold 3: noi imagini cu smartphone-ul pliabil

Cu Samsung Galaxy Z Fold 3 gigantul tech își va prezenta următorul smartphone pilot pliabil pe 11 august. După foarte multe scurgeri...

Samsung Galaxy A52s 5G: iată cât va costa în Europa!

Galaxy A52 5G unul dintre cele mai bune telefoane ieftine 5G din 2021, dar se confruntă cu o concurență dură. Pentru a...

Samsung Smart LED Signage aduce o cascadă digitală în Times Square

Imaginați-vă un moment de relaxare deplină în inima unui oraș care nu doarme niciodată. Pe 27 iulie, atât turiștii, cât și cetățenii...

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra va fi lansată alături de seria Galaxy S22

În acest moment majoritatea privirilor sunt îndreptate spre evenimentul Samsung Unpacked din 11 august. Aici ar trebui să vedem debutul telefoanelor pliabile...

Galaxy A52 este primul telefon Samsung ce primește patch-ul din august 2021

Din nou, Samsung deschide balul și a devenit primul brand de smartphone-uri care a lansat o nouă actualizare de securitate. După lansarea...