Da, puteți juca Fortnite pe Samsung Galaxy A52 și Galaxy A72

755
Da puteti juca Fortnite pe Samsung Galaxy A52 si Galaxy A72
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Cu fiecare nou telefon Samsung mulți utilizatori pun întrebarea: pot juca Fortnite pe el? Deci, pentru Galaxy A52 și Galaxy A72 răspunsul imediat este: da, puteți juca Fortnite. Jocul nu numai că funcționează doar, dispozitivele sunt chiar acceptate oficial.

Suport oficial pentru Galaxy A52 și A72 există, puteți instala Fortnite direct din Galaxy Store. Telefoanele Samsung erau odată singurele dispozitive Android pe care puteai juca Fortnite. De atunci jocul a devenit disponibil pe scară largă pe tot felul de smartphone-uri pentru o vreme – și apoi mult discutata luptă dintre Epic Games, Apple și Google s-a încheiat.

Fortnite disponibil pe Galaxy A52 și Galaxy A72

În tot acest timp, puteți instala cu ușurință Fortnite pe telefoanele Samsung acceptate prin intermediul magazinului Galaxy Samsung. Cu toate acestea: jocul nu funcționează pe toate dispozitivele Samsung. Fortnite rulează acum și pe noile smartphone-uri Galaxy A52 și Galaxy A72 și acest lucru are sens. În cele din urmă, Samsung Galaxy A50 și Samsung Galaxy A51, de exemplu, erau deja acceptate. Dar logica nu se aplică întotdeauna aici, au fost destule telefoane unde loica nu s-a aplicat, de exemplu Galaxy A40 – da, Galaxy A41 – nu.

Epic Games oferă asistență oficială pentru dispozitive. Asta înseamnă că veți găsi instalatorul necesar direct în Galaxy Store dacă căutați „Jocuri Epice”. Prin urmare, nu este necesar să-l încărcați prin intermediul propriului site web Epic, conform GalaxyClub. De altfel, Fortnite în sine este redabil în mod rezonabil și pe Galaxy A5. Comparativ cu dispozitivele de ultimă generație, calitatea grafică este, desigur, puțin mai mică. Deși Galaxy A52 5G are, în special, un hardware destul de bun, nu este desigur un Galaxy S20 sau S21.

Epic Games este o companie americană care produce și comercializează jocuri. A fost fondată în 1991 și are sediul în Cary, North Carolina. Epic este proprietara a trei motoare de joc din industria video: Unreal Engine, Unreal Engine 2 și Unreal Engine 3.

Galaxy A72 are același hardware ca Galaxy A52 4G și, prin urmare, este cu aproximativ 20% mai puternic decât A52 5G. Dacă doriți să puteți juca Fortnite cât mai optim posibil pe un Galaxy de nivel mediu, alegeți Galaxy A52 5G mai bine. Dar toate modelele sunt acceptate de Epic Games.