Fortnite GLOW pentru Samsung Galaxy S10, Note 10 și altele

2952
Sursa Foto: GalaxyClub.nl

Parteneriatul companiei Samsung cu Epic Games a început anul trecut, când Fortnite își croia drum spre dispozitivele Android. Jocul a fost exclusiv pentru dispozitivele Samsung pentru o perioadă limitată de timp. Acum Samsung Fortnite GLOW skin și dansul Levitate sunt disponibile începând cu 27 septembrie. Samsung spune că ținuta Fortnite GLOW este disponibilă pentru seria Galaxy S10, Galaxy Note 10 și mai multe telefoane sau tablete Galaxy.

În urmă cu un an, Samsung și Epic Games au lansat Galaxy iKONIK pentru toată lumea cu un Galaxy Note 9. După lansarea seriei Galaxy S10, ținuta iKONIK a fost pusă la dispoziția jucătorilor cu această serie. Cu toate acestea, după lansarea seriei Samsung Galaxy Note 10, compania sud-coreeană nu a spus nimic despre Fortnite. Cel puțin, până acum.

Gigantul high-tech a anunțat în Statele Unite că puteți solicita Samsung GLOW skin începând cu 27 septembrie dacă aveți un Galaxy S10, Note 10 sau un alt Samsung Galaxy (consultați lista de mai jos). Deși promoția a fost anunțată în SUA, Samsung Fortnite GLOW skin este deja disponibilă în mai multe țări. Dacă vreți să revendicați costumul GLOW, veți primi și un dans exclusivist nou, Levitate în contul dvs.

Cum obțineți Samsung Fortnite GLOW?

Pentru a primi ținuta Fortnite GLOW trebuie să urmați aceeași procedură prin care ați primit iKONIK la începutul acestui an. Mai întâi va trebui să aveți Fortnite instalat pe dispozitivul Samsung. Așadar, în Fortnite trebuie să vă conectați la Galaxy Store prin contul dvs. Epic Games. Apoi mergeți la Magazin, unde va apărea automat ținuta Fortnite GLOW. Atenție! acest lucru se întâmplă numai dacă ați selectat Samsung în Magazin (Setare -> Cont -> Conținut -> Selecție magazin Android). În plus, trebuie să aveți înregistrat un card de credit, nu veți fi taxat și nu trebuie să faceți alte achiziții pentru a primi Fortnite GLOW.

A fost poreclit GLOW dintr-un anumit motiv. Pelerina este strălucitoare, purpurie, cu o glugă trasă pe cap, mănuși de un albastru înghețat și o pereche de cizme înalte. Conform Galaxy Club, Samsung a confirmat că va retrage iKONIK lansat cu seria Galaxy S10, începând cu 26 septembrie.

Epic Games Inc., de asemenea cunoscută ca Epic și în trecut ca Epic MegaGames, este o companie americană care produce și comercializează jocuri. Este fondată în 1991 și are sediul în Rockville, Maryland, Statele Unite. Fortnite este un joc video dezvoltat de Epic Games, a fost lansat în 2017.

Smartphone-uri Samsung Galaxy pe care este disponibil Fortnite GLOWE

Inițial promoția pare să fi fost îndreptată în primul rând către oricine are un Galaxy S10 sau un Note 10. Totuși Samsung Fortnite GLOW skin este disponibilă oricărui telefon Galaxy dar, cu o condiție: să se poate juca Fortnite pe el. Prin urmare, trebuie să aveți unul dintre următoarele dispozitive:

  • Galaxy S10 / Galaxy S9 / Galaxy S8 / Galaxy S7 (și variantele lor)
  • Galaxy Note 10 / Galaxy Note 9 / Note 8
  • Galaxy A9 / Galaxy A70 / Galaxy A80
  • Galaxy Tab S6 / Tab S4 / Tab S3

Aveți timp până la sfârșitul acestui an – 31 decembrie 2019 – să primiți Fortnite GLOW skin și Levitate.