Fortnite pentru Android ar putea ajunge și pe Galaxy Tab S4

1478

Deși nu au fost confirmate oficial încă, mai multe informații au sugerat că Fortnite pentru Android va fi de fapt o exclusivitate pentru Galaxy Note 9. Cel mai popular joc de pe planetă va fi lansat în curând pentru Android și se crede că Samsung și dezvoltatorul Epic Games au încheiat un parteneriat pentru a lansa Fortnite cu Galaxy Note 9.

Cu toate acestea, se pare că această exclusivitate nu se limitează doar la Note 9. Au apărut unele dovezi care sugerează că Fortnite pentru Android ar putea fi, de asemenea, exclusiv pentru recent prezentata tabletă Galaxy Tab S4. Noul comprimat va fi lansat la vânzare pe 24 august, care este aceeași dată cu lansarea la vânzare a phabletului Samsung Galaxy Note 9.

Primele informații au sugerat că Fortnite pentru Android va fi exclusiv pentru 30 de zile pentru Note 9. Apoi alte informații au dat ca durată a exclusivității o perioadă de până la trei luni.

Acest lucru înseamnă că, odată ce aceste 30 de zile au trecut pentru Galaxy Note 9, Fortnite va fi disponibil exclusiv pentru mai multe dispozitive Samsung, cum ar fi Galaxy S9, Galaxy S8 sau Note 8, timp de până la 90 de zile. Aceasta este, evident, o veste proastă pentru alți proprietari de dispozitive Android care ar putea să nu poată avea jocul pe dispozitivele lor până în decembrie 2018, când se va termina exclusivitatea pe telefoanele Samsung.

Fișierul APK pentru Fortnite Android Mobile este acum online. Compania Epic Games a decis să nu elibereze jocul prin Google Play Store. De aceea este posibil ca Fortnite pentru Galaxy Note 9 să fie de fapt preinstalat pe telefon. APK-ul, sugerează că fereastra inițială de 30 de zile pentru Note 9 ar putea fi valabilă și pentru tableta Samsung Galaxy Tab S4. Deci, cei care vor intra în posesia tabletei Galaxy Tab S4 pe 24 august ar putea să nu trebuiască să aștepte 30 de zile, de la lansarea Galaxy Note 9, pentru a se bucura de Fortnite Mobile pe Android.

Android PacKage (APK) este formatul de fișier pachet utilizat de sistemul de operare Android pentru distribuirea și instalarea de aplicații mobile și middleware. Fișierele APK pot fi instalate pe dispozitive Android, la fel ca instalarea software-ului pe un PC. APK sunt un tip de fișier de arhivă, în special în pachete de tip zip, cu .apk ca extensie de nume de fișier.

Fortnite are mai multe sisteme de verificare, cum ar fi GPU-ul mobil, producătorul și modelul de smartphone, pentru a decide dacă dispozitivului i se permite să ruleze jocul. În timp ce dispozitivele emblematice Samsung pot folosi jocul, sistemele de verificare împiedică alte dispozitive Android să folosească Fortnite.

Reamintim că tableta Galaxy Tab S4, are procesorul Snapdragon 835 și este prima tabletă Samsung care suportă Samsung DeX. Dispune de asemenea de un scaner pentru iris și suport pentru S Pen.

Este relevant să menționăm aici că, în timp ce Galaxy Tab S4 a fost anunțată săptămâna trecută, Samsung nu a menționat nimic despre exclusivitatea Fortnite. Dacă se va întâmpla într-adevăr acest lucru am putea avea confirmarea jocului Fortnite pe Galaxy Tab S4, mâine cu ocazia prezentării lui Galaxy Note 9 la Barclays Center în New York.

VIASamMobile
SURSĂXdaDevelopers