Primul forum Samsung 6G va fi organizat în 13 mai 2022

259
Samsung 6G in luna mai
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung a anunțat că intenționează să găzduiască primul său forum Samsung 6G pe 13 mai 2022. Compania invită mai mulți academicieni renumiți și experți din industrie la evenimentul de luna viitoare. Înregistrarea online pentru viitorul eveniment a început în 14 aprilie. Forumul va fi împărțit în două sesiuni și va fi transmis în direct online prin canalul YouTube al Samsung. Fiecare sesiune va consta în discuții susținute de experții participanți, urmate de o discuție.

Sub tema „Următoarea experiență hiperconectată pentru toțiThe Next Hyper-Connected Experience for All”, forumul Samsung 6G va reuni experți mondiali de top din mediul academic și din industrie în domeniul tehnologiilor de comunicații de ultimă generație pentru a discuta în profunzime despre viitorul tehnologiilor care va genera schimbări semnificative la nivel general până în 2030.

Oricine este interesat de forum este încurajat să viziteze site-ul web al evenimentului: https://Samsung6gForum.com. Aici, până în 13 mai se pot face îngeristrări pentru a participa online la acest eveniment. Vor fi trimise notificări prin e-mail pentru actualizările programului evenimentului, iar participanții înregistrați pot lăsa întrebări pe site-ul web înainte de fiecare sesiune.

Personalități marcante din toată lumea vor lua cuvântul la Samsung 6G

Suntem încântați să găzduim primul nostru forum dedicat exclusiv împărtășirii cunoștințelor și perspectivelor despre tehnologia 6G și răspândirii viziunii noastre”. A declarat Sebastian Seung, președinte și șef al Samsung Research, potrivit SamMobile. „Așteptăm să discutăm subiecte cheie conexe cu experții și oricine este interesat de tehnologia de comunicații de ultimă generație”.

University of Texas at Austin a fost fondată în 1883. În 2020 universitatea avea 13 absolvenți câștigători ai Premiului Nobel, patru ai Premiului Pulitzer, doi ai Premiului Turing, doi ai Premiului Wolf și doi câștigători ai Premiului Abel.

Programul forumului Samsung 6G se va desfășura în două sesiuni în 13 mai 2022: Sesiunea de dimineață – 6G Air Interface (09:00-12:10 KST Korea Standard Time sau 3:00-6:10 ora României); Sesiunea de după-amiază – Smart network for 6G (13:10-16:20 KST / 7:10–10:20 ora României).

Vor lua parte printre alții, Jeffrey Andrews, profesor la Universitatea din Texas din Austin; Charlie Zhang, Senior Vice President la Samsung Research America; Takehiro Nakamura, vicepreședinte senior și director general al laboratoarelor 6G la NTT DOCOMO; și John Smee, Senior Vice President of Engineering la Qualcomm Technologies, în cadrul primei sesiuni.

La sesiunea de după-amiază sunt invitați Tarik Taleb, profesor la Universitatea din Oulu, Finlanda; SeungJoo Maeng, Master la Networks Business, Samsung Electronics; Byonghyo Shim, profesor la Universitatea Națională din Seul; și Shi Jin, profesor la Southeast University, China.

Pentru mai multe informații despre „Samsung 6G Forum – The Next Hyper-Connected Experience for All”, vă rugăm să vizitați site-ul web https://research.samsung.com/events.