O nouă scurgere foto cu un super-elegant phablet Note 9

1275

Samsung Galaxy Note 9 apare printr-o nouă fotografie care relevă un design aproape identic cu Galaxy Note 8. Evident, Samsung a ales să adopte aceeași strategie privind designul cu Galaxy S9. Marginile inferioare și superioare, par a fi puțin mai subțiri decât în modelul precedent de phablet iar fotografia pe care o vedem ne arată un Galaxy Note 9 super-elegant.

Fotografia vine prin intermediul lui IceUniverse, fost angajat Samsung, care adus pe piață de cele mai multe ori informații care s-au concretizat. Dacă ce vedem în fotografie este în realitate viitorul Note 9, atunci putem să ne facem o imagine de ansamblu a proiectului Galaxy Note 9, care pare a fi aproape la fel ca și Galaxy Note 8, nava amiral anterioară a gigantului high-tech sud-coreean.

Linia Galaxy S este familia de telefoane smartphone a lui Samsung cele mai căutate și mai admirate, dar când vine vorba despre dispozitivele Galaxy Note acestea au un loc aparte în inimile fanilor și utilizatorii și cei îndrăgostiți de aceste telefoane de obicei așteaptă cu nerăbdare o următoare apariție. Anunțat la începutul celei de-a doua jumătăți a fiecărui an, de obicei la IFA Berlin, telefoanele Note au cele mai recente și cele mai bune hardware pe care Sammy le-ar putea încorpora în pereche cu stylus-ul S-Pen, stilou care este de neegalat în sectorul smartphone-urilor.

Am mai avut deja câteva scurgeri foto cu viitorul Galaxy Note 9, dar parcă aceasta din urmă ne cam spune spune cum va arăta. Și, poate un pic dezamăgitor pentru unii, se pare că Samsung nu intenționează să schimbe prea mult aspectul noii game Note, comparativ cu Galaxy Note 8 de anul trecut.

Samsung Galaxy Note 4 a fost lansat la 3 septembrie 2014 la IFA Berlin, numai în prima lună, Galaxy Note 4 a vândut 4,5 milioane de unități. Ceva mai puțin decât predecesorul său, Galaxy Note 3, care a reușit o adevărată performanță atunci cu 5 milioane de vânzări în prima lună după lansare.

Acum, acest lucru nu este neapărat rău, deoarece Note 8 a fost și este foarte elegant cu rame subțiri și un design superb. În realitate, toți așteptăm de la noul dispozitiv un scaner de amprente montat pe ecran. O mulțime de scurgeri și tot felul de informații unele mai sigure ca altele, au sugerat că Samsung ar putea introduce această tehnologie pe telefoanele sale începând cu Galaxy Note 9. Și asta ar însemna că senzorul de amprentă digitală își va găsi în cele din urmă calea înapoi pe partea din față a dispozitivului, unde este mult mai confortabil.

În cele mai recente știri, Note 9 este dat cu un scaner de amprente sub ecran și o baterie mare de 3.850 mAh și ne mai așteptăm la difuzoare stereo. Ne imaginăm că nava-pilot va beneficia de o autonomie satisfăcătoare cu o astfel de baterie. Stiloul, cel care dă originalitate gamei va fi actualizat, de asemenea, cu noi caracteristici, precum și cu senzori de sensibilitate noi, ceea ce îl va face mai precis.

Prezentarea va fi cel mai sigur la IFA Berlin 2018 chiar dacă au fost vehiculate mai multe așa-zise termene. Până la urmă Samsung va decide.

SURSĂPhoneArena