Camera foto in-display la Samsung Galaxy Z Fold 3 tot mai aproape

624

Săptămâna trecută Samsung a publicat câteva reclame de televiziune concepute pentru a vedea diferența între camerele foto Galaxy și iPhone. Unul din clipurile video a arătat cât de bine fotografiază Samsung Galaxy S21 Ultra luna față Apple iPhone 12 Pro Max. Smartphone-ul Samsung de top este echipat cu zoom spațial de 100x. Acum noi videoclipuri Samsung ne arată camera in-display pentru Galaxy Z Fold 3.

Vineri, Samsung a lansat o nouă reclamă de televiziune intitulată „Viața se deschide cu Galaxy”. Aceasta se vrea o nouă lovitură pentru iPhon-urile Apple și vedem aici un telefon pliabil fără camera foto pe ecran. Videoclipul YouTube, care rulează 53 de secunde, ar putea fi prezentat în clipuri mai scurte de 30 de secunde în timpul playoff-urilor NBA și NHL, conform PhoneArena.

Samsung Galaxy Z Fold 3 cu o camera sub ecran

Suprapuse videoclipului ca un mesaj subliminal sunt comentarii despre deschiderea dispozitivele Galaxy. Eticheta „Viața se deschide cu Galaxy” ar putea descrie și dispozitivele pliabile Galaxy Z Fold 2 și Galaxy Z Flip 5G. Se așteaptă ca noile versiuni ale ambelor modele să fie lansate în luna iulie/august. Aproape de sfârșitul clipului, vedem un Galaxy Z Fold 2 / 3, dar nu vedem gaura pentru camera foto! Sigur nu lipsește, este amplasată sub ecran.

Este posibil ca Samsung să ne fi arătat viitorul Galaxy Z Fold 3 care urmează să fie dezvăluit în iulie ? La urma urmei, sunt foarte multe informații că Galaxy Z Fold 3 include o cameră in-display UDC (Under Display Camera). Telefonul ar putea fi alimentat de procesorul Snapdragon 888 de 5nm și echipat cu un ecran extern de 6,21 inch (15,78 cm). În momentul în care telefonul este deschis aveți la dispoziție un ecran tip tabletă de 7,55 inch (19,18 centimetri).

În plus, Galaxy Z Fold 3 va fi realizat folosind materiale de calitate militară, carbon sau titan. Aceste materiale sunt mai ușoare decât aluminiul, dar sunt mai puternice (și mai scumpe).

Titanul este al nouălea cel mai răspândit element din scoarța terestră. A fost descoperit de William Gregor în 1791 și numit de Martin Klaproth după Titanii din mitologia greacă. Este un metal argintiu, lucios, dur și foarte rezistent.

Samsung Galaxy Z Fold 3 va avea 256GB de stocare și va avea Android 11 și One UI 3.5 preinstalat. Aceasta este interfața mută majoritatea elementelor care se pot atinge mai aproape de partea de jos a ecranului. În acest fel utilizatorii pot ajunge mai ușor cu degetul la o pictogramă sau la un link. Viitorul telefon pliabil va avea suport S Pen și chiar un slot pentru instrumentul de scris digital.

„Viața se deschide cu Galaxy”

Samsung afirmă în timpul videoclipului postat pe YouTube: „Deschiderea este ceea ce credem și este în centrul a tot ceea ce facem. Prin crearea tehnologiei cu mai puține limite și limitări, permitem mai multă creativitate, inovație și libertate. Cu toții ne naștem cu o frumoasă părtinire spre deschidere. Deschisă oricui, deschisă pentru orice lucru. Galaxy a fost creat pentru a fi la fel de deschis ca noi, pentru a face inovațiile imposibile posibile, pentru a conecta dispozitive, branduri și oameni fără limite. Deoarece sunt mai puține limite vedem cât de departe putem merge cu toții. Viața se deschide cu Galaxy„.