Prima fotografie oficială de presă cu Samsung Galaxy A73

308
Prima fotografie oficiala de presa cu Samsung Galaxy A73
Sursa Foto: 91mobiles.com

Samsung a lansat în acest an seria emblematică Galaxy S22, dar și câteva modele din seriile Galaxy A, Galaxy M și Galaxy F. în viitorul foarte apropia sunt așteptate, chiar foarte așteptate, Samsung Galaxy A53 și Samsung Galaxy A73. Acum avem primele imagini oficiale cu Galaxy A73. Din ce vedem, Galaxy A73 are marginile laterale mai subțiri decât Galaxy A53.

Așa cum ne așteptăm de la divizia de telefonie mobilă Samsung, seria Galaxy A cu telefoane de gamă medie „uimitoare” a fost îmbunătățit constant de Samsung în ultimii ani. Zile trecute compania a lansat pe Galaxy A23 și Galaxy A13. Cu toate acestea, cele mai așteptate dispozitive din gama – cele mai apropiate de vârful gamei – încă nu au văzut lumina zilei în mod official. Samsung Galaxy A53 și Samsung Galaxy A73 sunt așteptate cu nerăbdare de fani datorită excelentului raport preț/ specificații.

Samsung Galaxy A73 cu ecran de 6,7 inch și rata de 120Hz

Izbitor la această imagine publicată de @Onleaks – sunt marginile telefonului, deosebit de subțiri. În comparație cu Galaxy A53 raportul ecran-corp al lui A73 este vizibil mai mare, apropiindu-se de limita teoretică de 100%. În acest caz întreaga față a unui dispozitiv ar fi ocupată de afișajul său, fără niciun element de cadru prezent.

Atât Galaxy A53 cât și Samsung Galaxy A73 sunt pregătite pentru un debut imminent, conform 91Mobiles. Predecesorii ambelor modele au fost prezentați la un eveniment Spring Unpacked anul trecut. Nu este clar dacă lansarea oficială dedicată celor două este transmisă în direct și în acest an.

Steve Hemmerstoffer scrie sub pseudonimul @OnLeaks. El este un blogger francez de reputație mondială care se află la originea multor scurgeri de informații despre telefoane și tablete. În general informațiile sale s-au adeverit.

Pentru început, se zvonește că telefonul ar fi echipat cu un Qualcomm Snapdragon 778G de gamă medie. Nu prea suntem încântați de acest lucru, chiar dacă este un procesor bun. Am fi vrut un procesor superior. În plus, se spune că telefonul are 6 sau 8GB RAM și 256GB de stocare. O baterie masivă de 5.000 mAh cu suport de încărcare rapidă de 25W va ține luminile aprinse.

În fotografie vedem un ecran uriaș Super AMOLED Infinity-O de 6,7 inch cu rezoluție FHD+ și o rată de reîmprospătare de 120Hz. Știm că cititorul de amprentă este poziționat in-display. Unul dintre principalele puncte de vânzare ale telefonului va fi cameră principală de 108MP. Aceasta este însoțită de o cameră ultra-wide de 12 megapixeli, una macro de 5MP și una de adâncime de 5MP. Alte puncte importante ale telefonului, care nu au fost confirmate încă, includ NFC (Near Field Communication), USB Type-C, difuzoare stereo și rating IP67.