Au apărut fotografii cu toate culorile modelelor din seria Galaxy S23

287
Au aparut fotografii cu toate culorile seriei Galaxy S23
Sursă foto: via SamMobile

Informațiile despre viitoarele telefoane emblematice Samsung continuă să vină pe măsură ce ne apropiem de lansarea oficială a Galaxy S23 pe 1 februarie. Am văzut redări oficiale ale celor trei modele ale seriei Galaxy S23 în scurgeri separate în ultimele zile. Acum există o altă scurgere care arată întreaga gama în fiecare culoare și din aproape toate unghiurile.

Aceasta ar trebui să fie, practic, scurgerea generală și finală a randărilor oficiale ale noilor telefoane, potrivit SamMobile. În același timp, ne putem aștepta la câteva fotografii reale ale telefoanelor din seria Galaxy S23 și la mai multe detalii despre specificațiile celor trei modele în perioada următoare.

Toate culorile seriei Galaxy S23

Avem deja o idee despre specificații datorită zvonurilor anterioare, dar informații oficiale de la Samsung… nimic. Asta nu înseamnă că mai multe informații oficiale nu vor apărea online înainte de evenimentul Samsung Unpacked 2023 din SUA. Lansarea seriei Galaxy S23 va avea loc la Masonic Auditorium din San Francisco.

Sursă foto: via SamsmMobile / Galaxy S23 Ultra

Masonic Auditorium este o clădire proiectată de arhitectul Albert Roller (1891-1981) deschisă în 1958. Ea servește drept loc de întâlnire pentru masonii din California în timpul comunicării anuale și ca loc de concert în timpul anului.

Interesant la aceste imagini cu seria Galaxy S23 este că telefoanele arată destul de asemănătoare cu iPhone-ul la prima vedere. Totul se datorează acelui tapet de pe ecran, care probabil ar trebui să înfățișeze luna pentru a sugera specificațiile îmbunătățite ale camerelor foto pe care le vor aduce noile telefoane, în special modelul Ultra. Nu știm dacă rezultatul este cel gândit de Samsung.

Sursă foto: via SamMobile

Desigur, există o șansă mică ca Samsung să mizeze pe această senzație asemănătoare iPhone-ului pentru a-i determina pe mai mulți clienți să cumpere un Galaxy S23, Galaxy S23+ sau S23 Ultra atunci când văd reclame pentru dispozitive în aer liber sau pe ecranele lor mobile sau de televiziune. Dacă acesta este cazul, nu dăm vina pe Samsung. Dar am vrea ca Samsung să fie și mai bună decât Apple în tot ce ține de telefoanele mobile. Totuși, Samsung este cel mai mare producător Android de pe piață de mai bine de un deceniu.

Sursă foto: via SamMobile

Vom vedea în mod oficial pe 1 februarie la ora 20:00 ora României ce surprize ne va rezerva Samsung cu noile modelele emblematice din acest an.