Galaxy Unpacked 2023: Share the Epic – este oficial pe 1 februarie

227
Samsung Galaxy Unpacked 2023
Sursă foto: Samsung Global newsroom

Recent au apărut pe unele site-uri oficiale Samsung bannere cu data oficială a viitorului eveniment Galaxy Unpacked. Au fost șterse imediat, dar ochii ageri ai internauților au reușit să înregistreze paginile web. Acum data lansări a apărut în mod oficial pe Samsung Newsroom și este acolo pentru a rămâne. Galaxy Unpacked 2023: Share the Epic – Distribuie Epopeea va avea loc pe 1 februarie.

“O nouă eră a inovației Galaxy vine. Inovațiile noastre sunt concepute pentru a oferi posibilități incredibile oamenilor de astăzi și dincolo de asta. Noua serie Galaxy S va fi simbolul modului în care definim experiența premium supremă. Ridicăm ștacheta și stabilim noi standarde pentru ceea ce este epic”. A scris Samsung pe Samsung Newsroom.

Galaxy Unpacked 2023 va fi organizat fizic la San Francisco SUA

Pe 1 februarie, pentru prima dată în trei ani, Samsung Electronics va organiza un eveniment fizic Unpacked în San Francisco. Miercuri 1 februarie începând cu ora 10:00 PST – ora 20:00 în România, vor fi lansate Samsung Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra. Evenimentul va fi transmis în direct la nivel global pe Samsung.com, Samsung Newsroom și canalul YouTube al Samsung.

Cu această ocazie, au fost mai multe informații în acest sens, Samsung va dezvălui și noi laptopuri Galaxy Book 3. Pe lângă actualizările hardware obișnuite, gama Galaxy Book 3 va include primul notebook Samsung Galaxy Book Ultra Ultra. Va fi lansat și un Galaxy Book 3 Pro și un Galaxy Book 3 Pro 360. De la cele trei modele ne așteptăm să vină cu ecrane AMOLED, procesoare Intel și multe alte noutăți. La San Francisco Samsung nu va lansa noi tablete sau căști wireless cum a făcut în ultimul timp.

San Francisco a fost fondat la 29 iunie 1776. Aici își au sediul, printre altele, Levi Strauss, Fitbit, Reddit, Dolby, Pinterest, Twitter sau Mozilla. Podul Golden Gate din San Francisco este descris ca „cel mai frumos și cel mai fotografiat pod din lume”.

Samsung Galaxy S23 Ultra, desigur, va primi cele mai mari upgrade-uri. Va fi primul telefon emblematic Samsung cu o cameră de 200 MP. În ultimii trei ani la Galaxy S20 Ultra, Galaxy S21 Ultra și Galaxy S22 Ultra Samsung a folosit camere de 108MP. Pe lângă noua camera de 200 megapixeli compania va aduce și noi funcții camerelor foto.