Noile fotografii cu Galaxy A35 arată un design familiar

167
Primele fotografii cu Galaxy A35
Sursa foto: androidheadlines.com

Seria Galaxy S24 este la vânzare și cuprinde unele dintre cele mai bune telefoane pe care le puteți cumpăra acum. Cu toate acestea, unii oameni nu își pot permite aceste dispozitive, deoarece sunt destul de scumpe. Aici intervine seria Samsung mid-range Galaxy A. Acum avem noi informații despre un model din această serie care va fi lansat în perioada următoare: Samsung Galaxy A35.

Colegii noștri de la site-ul american AndroidHeadlines au publicat în exclusivitate randări ale acestui telefon și vedem un design folosit de Samsung de câțiva ani. Încă de la Galaxy S22 Ultra, Samsung a livrat telefoane cu un modul foto unde camerele ies individual din capacul spate. De atunci, acest lucru a trecut și la unele modele mid-range. Ei bine, se pare că Samsung vrea să extindă acest lucru și mai mult, iar noile fotografii cu Galaxy A35 arată același design.

Samsung Galaxy A53 a avut un design care a contrastat puternic cu telefoanele Galaxy S22. Avea un sentiment mai puțin premium cu un corp din plastic. Cu toate acestea, Samsung a inversat scenariul cu Galaxy A54. A adoptat designul actual al telefoanelor din Galaxy S, iar asta vedem acum același lucru cu Samsung Galaxy A35.

Din fotografia de mai sus vedem că Galaxy A35 are colțuri relativ rotunjite la fel cum vedem pe Galaxy S24 și Galaxy S24+. Împreună cu asta, este posibil ca spatele să fie din sticlă având trei camere în colțul din stânga sus. Ele ies individual din spatele telefonului, design ce a caracterizat în ultimul timp preponderent telefoanele emblematice Galaxy. Alături de flagship-urile Samsung acest design a fost împrumutat și la Galaxy A54 sau la Galaxy S23 FE.

Flagship sau nava amiral este cea mai importantă navă a unei flote. Este prima, cea mai mare, mai rapidă și mai puternică. Termenul „flagship” este o metaforă utilizată pentru a se referi la cele mai scumpe produse ale unei companii.

În ceea ce privește specificațiile actuale despre care se zvonește pentru acest telefon, evident că va fi un mid-ranger. Nimic nu este confirmat oficial de Samsung, așa că trebuie luate cu oarecare precauții. Se pare că telefonul va veni cu 6GB de de memorie RAM, destul de standard pentru telefoanele de gamă medie. În ceea ce privește procesorul, cel mai probabil cipul Samsung Exynos 1380 va fi la bord, același cip care alimentează seria Galaxy Tab S9 FE.

Sigur Android 14 și One UI 6.0 vor fi prezente pe partea de software. Momentan lipsesc multe detalii despre acest telefon, dar sigur vor apărea în perioada următoare. În acest fel mai trebuie să așteptăm până când vor apărea mai multe detalii.

Nu știm când Samsung va anunța oficial pe Galaxy A35. S-ar putea întâmpla în martie, dar nu există nicio informație oficială în acest sens. pentru referință, Samsung Galaxy A34 a fost anunțat pe 14 martie 2023 și scos la vânzare înainte de sfârșitul aceleiași luni.