Fotografii cu huse pentru Galaxy Note 10, unele caracteristici confirmate

904
Sursa Foto: via SamMobile.com

Mai multe fotografii de huse pentru Galaxy Note 10 și Note 10+, confirmă zvonurile de până acum privind caracteristicile. Din ce se vede din aceste fotografii, caracteristicile despre care se tot vorbește pe la colțuri se confirmă. Locurile pentru butonul dedicat asistentului inteligent Bixby și mufa pentru căști lipsesc de la aceste huse.

Samsung Galaxy Note 10+ este prezentat într-o culoare albă mai accentuată, în timp ce standardul Galaxy Note 10 pare să aibă un gradient Prism White. Acest lucru este în plus față de opțiunea de culoare neagră reperată săptămâna trecută. Butonul Bixby pare să lipsească. Nu știm ce să spunem privind acest lucru, este mai bine sau este mai rău, vom vedea.

Mufa de 3,5 mm pentru căști lipsește pe seria Galaxy Note 10

Din păcate, aceste fotografii cu husele pentru seria Galaxy Note 10 întăresc tot mai mult zvonurile privind eliminarea jack-ului audio. În fotografii nu este nici urmă de mufa de 3,5 mm. Conform SamMobile, celor entuziasmați de această mufă nu le va pica deloc bine.

Au existat chiar zvonuri că slotul pentru cartele microSD va dispărea și el de pe seria Galaxy Note 10. Ca un plus, la aceste fotografii se pare că gaura mai largă de pe marginea superioară a huselor ascunde un blaster IR. Dacă este adevărat, acest lucru ar putea însemna o bilă albă în ochii unor potențiali cumpărători. Aceștia vor putea să-și controleze televizoarele și aparatele de aer condiționat, printre altele cu ajutorul unui smartphone Note 10. Această informație nu o putem confirma și nu ar trebui să vă faceți deocamdată iluzii privind acest lucru.

Blaster IR – este un emițător cu infraroșu pentru a controla în mod autonom un dispozitiv de la distanță. Această componentă nu este folosită numai în telecomenzi, ci și în dispozitivele care pot fi utilizate ca telecomandă universală. De exemplu în unele smartphone-uri, tablete sau mai rar în smartwatch-uri. Primul smartphone care avea un un blaster IR a fost Nokia N95 în 2007.

În ansamblu, smartphone-urile Galaxy Note 10 și Note 10+ au același stil de design care arată foarte subțire. Din ce se pare vor fi mai subțiri decât Galaxy Note 9. De asemenea, par să aibă aceleași caracteristici cu excepția diferenței de dimensiune, Acest lucru nu poate fi observat cu adevărat în aceste fotografii și nici configurațiile camerelor foto.

O cameră Time of Flight – ToF, sub blițul LED pe Note 10+

Ambele modele au o cameră orientată spre față și trei camere spre spate. Probabil camera principală va dispune de o diafragmă variabilă în trei trepte. Dar despre Samsung Galaxy Note 10+ se spune că va avea și o cameră ToF – Time of Flight, sub blițul LED, în plus față de cele trei camere. Rămâne de văzut dacă cele două telefoane vor diferi și în alte moduri la interior.

Vom afla mai multe despre viitoarea serie Galaxy Note 10 luna viitoare. Samsung deja a confirmat faptul că seria Galaxy Note va fi prezentată pe 7 august în New York City, la Barclays Center.