Fotografii cu Samsung Galaxy Note 20, are ecran plat și margini subțiri

815
Sursa Foto: via 91mobiles.com

Samsung Galaxy Note 20 va fi lansat în a doua jumătate a anului alături de Galaxy Fold 2. Deși au fost zvonuri că va păstra un design similar cu seria Galaxy S20, cu colțurile rotunjite și, bineînțeles suport S Pen, nu au fost până acum imagini apropiate de cum va arata designul. Cu toate acestea, unele fotografii bazate pe CAD au apărut online și au fost publicate de site-ul 91Mobiles.

Imaginile 3D ne sugerează cum ar putea arăta seria Galaxy Note 20 din toate unghiurile și există câteva detalii interesante de subliniat. Modulul foto și camerele sunt similare celor aflată pe Galaxy S20 Ultra și ecranul este plat. Sigur că unele modificări mai pot apărea până la lansarea din august. Aceste imagini sunt pe baza a ceea ce se știe până acum despre Galaxy Note 20.

Design seria Samsung Galaxy Note 20

Începând cu modificările, balansorul de volum și butonul de alimentare sunt mutate în partea dreaptă, în concordanță cu toate flagship-urile Samsung, cu excepția telefoanelor Note 10. Slotul S Pen, aflat până acum în partea dreaptă, a fost mutat în partea stângă a telefonului. Colțurile sunt frumos rotunjite și marginile sunt extrem de subțiri.

Camerele din spate sunt găzduite într-un modul dreptunghiular care arată similar cu configurarea aflată pe Galaxy S20 Ultra, completată cu un obiectiv periscop pentru un posibil zoom de 100x. Cu toate acestea, este puțin probabil ca Samsung să poată pune aceleași obiective foto aflate pe Galaxy S20 Ultra pe ambele modele Note 20. Va avea un senzor de amprentă în afișaj pentru securitate și nu există jack pentru căști de 3,5 mm. Sigur că nu putem confirma 100% că acesta va fi designul final. Gigantul tech va fi cel care decide cum va arăta seria Galaxy Note 20.

Design este un cuvânt din limba engleză care înseamnă proiect (plan), desen (de concepție), schiță (de concepție) produs pentru a arăta aspectul și funcțiunile unui obiect ori sistem  înainte de a fi făcut. La origine vine din latinul signum – semn, simbol, amprentă, marcă.

Specificații seria Samsung Galaxy Note 20

Ajungând la specificații, bineînțeles ce știm până acum din surse sigure, Galaxy Note 20 va avea un ecran de 6,7 inch și, se spune că măsoară 161,8 x 75,3 x 8,5 mm. Modelul mai mare va avea o diagonală de 6,9 inch. Este posibil ca ambele smartphone-uri să fie livrate cu cip-setul Snapdragon 865+ sau Exynos 992, în funcție de piață. Se spune că Samsung a adus îmbunătățiri procesorului Exynos 990. A fost urmarea feedback-urilor utilizatorilor care au arătat că nu a funcționat la fel de bine ca omologul Snapdragon. Din câte știm procesorul Samsung Exynos 992 este fabricat pe un proces de fabricație de 6nm, fiind astfel mai eficient.

Memoria RAM va fi de 12GB iar stocarea de bază va porni de la 128GB. Conform tuturor informațiilor ambele modele vor avea o rată de reîmprospătare a ecranului mai mare de 120Hz. Ecranul va fi unul Super AMOLED Dynamic Display. O baterie de 4.000mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 45W va fi la bord.