Ecran publicitar cu fotografii realizate cu Galaxy S23 Ultra și camera de 200MP

345
Ecran publicitar la Londra cu Galaxy S23 Ultra
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Calitatea fotografiilor și a videoclipurilor este un avantaj real al smartphone-urilor din ziua de azi. Cel mai adesea este ceea ce diferențiază un dispozitiv de altul. Și care este ingredientul cheie care determină calitatea? Mai simplu, este senzorul de imagine al camerei unui smartphone. Unul dintre senzorii de imagine mobili cu cea mai înaltă rezoluție din lume – 200MP – este încorporat în cel mai nou dispozitiv emblematic al Samsung, Galaxy S23 Ultra.

Pentru a dovedi adevărata putere și detaliile camerei sale ISOCELL, Samsung a ieșit pe străzile Londrei pentru a prezenta fotografii realizate cu tehnologia de 200MP la rezoluție strălucitoare pe unul dintre cele mai mari panouri publicitare din Europa. Pentru a aduce acest lucru la viață, Samsung a plasat într-o cabină foto model vechi un Galaxy S23 Ultra. Fotografiile făcute cu ISOCELL HP2 de 200MP în interiorul cabinei au fost apoi afișate pe ecranul mare de afară.

La debutul acestui eveniment au participat peste 100 de creatori de conținut care au reprezentat diverse comunități din Marea Britanie. Fiecare și-a făcut fotografia în interiorul cabinei cu Galaxy S23 Ultra și camera sa de 200MP, fotografie care a fost apoi partajată pe panoul publicitar iconic din Piccadilly. Cabina foto Samsung a fost foarte solicitată de amatorii de fotografii, potrivit SamsungNewsroom. Peste 200 de vizitatori și peste 800 de fotografii au fost făcute în cabina foto pe parcursul celor două zile.

Galaxy S23 Ultra și camera incredibilă de 200MP

Oamenii din întreaga lume au fost dornici să participe la acest eveniment. Fotografiile din cabină au fost apoi afișate la rezoluție ultra-înaltă pe marele ecran. Creatorii de conținut din SUA, India, China și Germania au realizat autoportrete sau peisaje frumoase. Toate au prins viață pe panoul publicitar din Piccadilly Circus din Londra cu tehnologia de 200MP.

Piccadilly Circus este o intersecție și o piață pietonală din Westminster, Londra. Piața, cândva considerată centrul Imperiului Britanic, este unul dintre centrele nervoase ale Londrei. Este o locație extrem de populară în întreaga lume.

Pe lângă evenimentul photobooth, Samsung a organizat și o competiție foto pentru utilizatorii de Samsung Galaxy S23 Ultra din SUA și UK. Participanții au accesat Instagram la #SharetheEpic făcând o fotografie de 200MP folosind dispozitivul lor Galaxy S23 Ultra pentru a avea șansa de a o vedea live pe panoul publicitar de renume mondial. Participanții au trimis pe panou o varietate de imagini – de la peisaje la familie și prieteni, animale de companie iubite și chiar selfie-uri. În total, 14 fotografii ale utilizatorilor au fost selectate din competiția pre-eveniment. Câțiva câștigători au participat în persoană și au văzut detaliile epice ale fotografiei lor de 200MP în direct pe marele ecran.

Participanții din public au fost încântați să se alăture Samsung în cabina foto pentru șansa de a-și vedea imaginea prezentată în cele mai mici detalii pe panoul publicitar. Foarte mulți au fost uimiți de claritatea imaginii. Cei prezenți au aplaudat în timp ce fotografiile făcute cu Galaxy S23 Ultra au fost live pe marele ecran.