Fotografiile făcute de Galaxy S23 Ultra sunt cele mai populare pe Flickr

257
Fotografiile facute de Galaxy S23 Ultra sunt cele mai populare pe Flickr
Sursa foto: sammobile.com

Smartphone-urile moderne înlocuiesc tot mai mult aparatele de fotografiat. De multe ori caracteristicile departamentului foto primează în alegerea unui nou telefon. Este posibil ca smartphone-urile emblematice ale Samsung să nu aibă cea mai modernă tehnologie de cameră în comparație cu telefoanele de la mărci chineze, dar experiența generală de fotografie și video pe care o oferă rămâne de top. Acum am aflat că fotografiile făcute de Galaxy S23 Ultra sunt printre cele mai populare pe cunoscuta platformă Flickr.

Telefoanele Galaxy S Ultra de la Samsung au cel mai impresionant hardware de cameră dintre toate dispozitivele Galaxy. Galaxy S22 Ultra și Galaxy S23 Ultra dispun de camere principale de 200 MP, o cameră ultra-largă de 12 MP, un teleobiectiv de 3x și un teleobiectiv de 10x. În acest fel utilizatorii au la dispoziție o configurație extrem de versatilă a camerei, care poate face față oricărei ocazii.

Astfel nu este surprinzător că pe Flickr, un serviciu de găzduire de imagini, oamenii adoră fotografiile capturate de smartphone-urile Galaxy. Un sondaj recent făcut pe 1.161.339 de fotografii pe Flickr din diferite categorii (cum ar fi arhitectura, portretul și peisajul) a constatat că Galaxy S23 Ultra face cele mai iubite fotografii dintre toate dispozitivele Android.

Rezultatele sondajului s-au bazat pe numărul de momente în care fotografiile de pe diferite telefoane au fost „preferate” pe Flickr. La general Apple iPhone 13 Pro este pe primul loc. Galaxy S23 Ultra este pe locul al doilea și este urmat de Galaxy S21 5G, potrivit SamMobile. Flickr are peste 112 milioane de utilizatori în total, cu peste 60 de milioane de utilizatori lunari. Peste 25.000 de fotografii sunt încărcate zilnic, iar numărul total de fotografii partajate depășește 10 miliarde.

Flickr este un site web de găzduire a imaginilor. A fost fondat în februarie 2004 de Stewart Butterfield și Caterina Fake în Vancouver, Canada. Acum are sediul în San Francisco, SUA. Toate imaginile care apar pe Flickr sunt marcate “All rights reserved”.

Galaxy S23 Ultra a înregistrat o medie de 21,7 voturi favorite pe fotografie. În același timp, Samsung Galaxy S21 Ultra a înregistrat o medie de 20,9 voturi. Fotografiile surprinse cu teleobiectivele de pe Galaxy S23 Ultra au fost numite de neegalat de utilizatori.

De asemenea, este interesant de observat că, în ciuda tuturor plângerilor pasionaților de tehnologie despre Apple și Samsung că nu folosesc cei mai buni senzori de cameră, publicului larg pare să-i placă fotografiile surprinse de iPhone-uri și telefoanele Galaxy. Desigur, Samsung și Apple sunt cele mai populare și cele mai vândute mărci de telefoane mobile.

Rezultatele unor astfel de sondaje reflectă opinia utilizatorilor după folosirea în viața reală, iar fotografiile pot fi văzute de toată lumea. Aici nu mai contează specificațiile de pe hârtie sau hype-ul de branding și marketing folosit de producătorii de telefoane pentru a impresiona cumpărătorii.