Noi fotografii cu Galaxy Z Fold 5, vedem mai  multe detalii

378
samsung_galaxy_fold 5
Sursă foto: via Connect

Cu cât ne apropiem mai mult de lansarea lui Fold 5, cu atât scurgerile de informații și fotografii sunt mai bune și mai detaliate. Cele mai recente fotografii cu Galaxy Z Fold 5 sunt printre cele mai bune de până acum. Imaginile au fost distribuite pe Reddit și provin de la cineva care încerca să vândă telefonul și par autentice.

Se poate vedea clar designul pliabil și ecranul pliabil aproape fără cută, rezultat al noii balamale despre care se știa că este pe Galaxy Z Fold 5. Imaginile oferă, de asemenea, o privire clară asupra ecranului exterior și spatelui dispozitivului. Vedem foarte bine și cele trei camere de pe spatele telefonului.

Galaxy Z Fold 5 – ecran mai luminos și o nouă camera principală

Se poate vedea, de asemenea, pe baza autocolantelor de pe telefon că pare a fi un dispozitiv de testare. În acest fel, hardware-ul este cel definitiv în foarte mare proporție, potrivit TechRadar. Astfel, avem o privire bună asupra designului telefonului și tot ce vedem se potrivește cu diferitele informații anterioare despre el.

Acestea nu sunt de fapt primele fotografii scurse cu Fold 5 pe care le-am văzut. Dar tot ce am văzut până acum era de o calitate mai scăzută și nu arăta telefonul în întregime. Totuși, în fotografiile anterioare am văzut același design, așa că am spune că probabil așa va arăta viitorul telefon pliabil Samsung Galaxy Z Fold 5.

Gabrielle Bonheur Chanel „Coco Chanel” a fost un designer francez și fondator al renumitului brand CHANEL. Este considerată cel mai celebru designer din lume. A fost singurul creator de modă numit în Time 100: The Most Important People of the Century.

Dacă da, atunci nu va arăta mult diferit de Galaxy Z Fold 4, dar cu siguranță va fi mai puternic. Știm deja că la interior va fi puternicul procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy, aflat pe modelele din seria Galaxy S23. Sunt informații și despre un ecran  mai luminos, un nou senzor de cameră și, posibil, alte upgrade-uri.

Vom ști exact ce are de oferit telefonul în curând, deoarece Galaxy Z Fold 5 va fi lansat pe 26 iulie. Atunci vor fi mai multe gadgeturi de văzut pentru fanii Samsung. Compania Samsung va dezvălui pe Galaxy Z Flip 5, seria Galaxy Tab S9 și seria Galaxy Watch 6.