Primele fotografii făcute cu noua cameră Samsung de 64 MP

923
Sursa Foto: via PhoneArena.com

În luna mai Samsung a prezentat doi senzori de imagine de 0,8 qm (micrometri) – Samsung ISOCELL Bright GW1 de 64 MP și ISOCELL Bright GM2 de 48 MP. Cel puțin noul senzor de imagine ISOCELL Bright GW1 de 64 MP este cu mult peste actualul senzor Sony de 48 MP prezent pe mai multe telefoane fabricate în China.

Acum au apărut primele fotografii făcute cu o cameră foto ce are senzorul Samsung de 64 MP. Inutil să mai spunem că mai mulți pixeli echivalează cu o fotografie mai bună, chiar dacă nu întotdeauna acest lucru este valabil. Cu magia combinării pixelilor sau combinarea informațiilor de la mai mulți pixeli într-unul, rezultă fotografii extraordinare.

Realme a prezentat prima fotografie făcută cu o cameră Samsung de 64 MP

Realme tocmai a dezvăluit prima fotografie făcută de un senzor foto de 64 de megapixeli construit de Samsung. Realme este un producător de smartphone-uri din China. Brandul chinez vrea să lanseze primul smartphone echipat cu o cameră de 64 MP. După camera de 48 de megapixeli, noua cameră Samsung de 64 MP reprezintă următoarea tendință în lumea telefoniei mobile.

După ce a lansat Samsung ISOCELL Bright GW1 de 64 MP și ISOCELL Bright GM2 de 48 MP au fost întrebări ce telefon Samsung va utiliza prima cameră de 64 MP. Răspunsul a venit acum, un telefon Realme, se pare. Dacă nu ați auzit despre acest brand, vă spunem acum că aparține BBK Electronics Corporation, compania mamă a unor mărci precum OnePlus, Vivo și Oppo.

BKK Electronics Corporation a fost fondată în 1995 de către Duan Yongping. Are sediul în Dongguan, Guangdong, China. Portofoliul de produse al BBK Electronics include în special televizoare, MP3 playere, DVD playere, camere digitale și telefoane mobile. BKK Electronics deține brandurile OPPO, VIVO și OnePlus.

Înainte ca Realme să publice aceste prime fotografii făcute cu telefonul său și camera de 64 MP, leakster-ul Ice Universe a postat pe Twitter: „în premiera internațională senzorul Samsung de 64 MP este într-un model misterios de smartphone din seria Galaxy A, în timp ce primul pe piața internă este într-un model Realme„.

Această declarație poate fi totuși corectă din punct de vedere tehnic deoarece Realme a fost înființată în principal pentru piața indiană. Modelele sale se vând și în China, dar momentan nu știm exact când vor fi anunțate telefoanele cu această cameră de 64 MP. CEO-ul Realme spune că doar în Q4, lăsând astfel timp pentru Xiaomi să lanseze primul telefon din lume cu o cameră de 64 MP.

Fotografii extraordinare cu noua cameră de 64 MP de la Samsung

Pe 24 iunie 2019, Madhav Sheth, CEO al Realme, a postat pe contul său Twitter o fotografie făcută cu un senzor foto de 64 MP, conform PhoneArena. „Lucrăm la noul nostru telefon pilot! Aceasta este prima cameră smartphone din lume cu un senzor de 1,6 inch (64MP GW1) pentru fotografii superbe și clare în condiții de lumină scăzută„, a spus directorul executiv.

Având în vedere tweet-ul lui Madhav Sheth, smartphone-ul misterios al Realme este echipat cu un senzor foto ISOCELL Bright GW1 64 MP proiectat de Samsung. Pentru moment, senzorul producătorului din Coreea de Sud nu are concurență. Teoretic, aparatul de fotografiat dezvoltat de Realme ar trebui să facă minuni. Fotografia, reprezentând un oraș de pe coastă, este sublimă.

Ce oferă senzorul Samsung GW1 de 64MP cu tehnologia Tetracell pe lângă fotografiile de înaltă rezoluție? Performanța îmbunătățită în lumină slabă, expunerea mai bună în lumină puternică, focalizare automată și mai rapidă și fotografii HDR îmbunătățite, apropiindu-se de percepția ochiului uman. Dovada este în fotografiile reale, primele fotografii publicate arată foarte bine.