Fotografii oficiale cu Samsung Galaxy A51 5G înainte de lansare

718
Sursa Foto: via gizmochina.com

Samsung a lansat telefoanele Galaxy A51 și Galaxy A71 în decembrie 2019. La scurt timp după ce au devenit oficiale, au apărut zvonuri despre existența versiunilor 5G pentru ambele modele. Recent, Galaxy A71 5G a fost reperat la autoritatea de certificare din China TENAA cu specificații complete. Acum prin intermediul cunoscutului Evan Blass avem și fotografii oficiale cu telefonul Galaxy A51 5G.

Noile fotografii cu Samsung Galaxy A51 5G ne arată că aspectul său este identic cu versiunea sa 4G. Din ce vedem și prin intermediul informațiilor via GizmoChina, smartphone-ul are un ecran Infinity-O. Partea din spate a dispozitivului are un modul de cameră dreptunghiular cu patru camere dispuse într-un design în forma literei L. Partea din dreapta a dispozitivului se găsește un buton basculant de volum și unul de pornire.

Samsung Galaxy A51 5G cu procesorul Exynos 980 și 6GB de memorie RAM

Informațiile recente au relevat faptul că Samsung Galaxy A51 5G va sosi cu un număr de model SM-A5160. Telefonul este așteptat să ajungă pe unele piețe unde rețelele 5G sunt deja active, cum ar fi Coreea de Sud, SUA și China. Cu siguranță va ajunge și în Europa. Nu există încă nici o confirmare oficială din partea companiei Samsung cu privire la existența dispozitivului. Receptorul a apărut recent pe Geekbench și am aflat că va fi alimentat de chipsetul Exynos 980 și 6GB de RAM.

Samsung Galaxy A51 are un display Super AMOLED de 6,5 inch, care oferă o rezoluție Full HD+ de 1080 x 2400. Probabil aceeași dimensiune de ecran va fi și pe Galaxy A51 5G însoțită tot de rezoluția Full HD+. Galaxy A51 a venit cu o capacitate de stocare de 128GB și un slot pentru card microSD pentru stocare suplimentară. Nu știm momentan cantitatea de memorie internă de pe Galaxy A51 5G și nici dacă va avea un slot pentru microSD.

MicroSD – Secure Digital este un format de card de memorie non-volatil dezvoltat de SD Association, pentru utilizarea în dispozitive portabile. Standardul a fost introdus în 1999 de către companiile SanDisk, Panasonic și Toshiba.

Partea din spate a telefonului Galaxy A51 are patru camere foto. O cameră principala de 48 megapixeli, un obiectiv ultra-wide de 12MP, o cameră macro de 5MP și una de adâncime tot de 5 megapixeli. În față, există o cameră selfie de 32MP. Smartphone-ul are o baterie de 4.000mAh cu suport de încărcare rapidă de 15W. Un cititor de amprente pe ecran mai este în dotare. Nu putem decât presupune că toate acestea se vor regăsi pe Samsung Galaxy A51 5G.