Primele fotografii oficiale cu Samsung Galaxy Tab S7

627
Sursa Foto: Evan Blass @evleaks

Samsung se pregătește să anunțe o nouă serie spectaculoasă de diferite dispozitive în următoarele săptămâni. Printre acestea se află și noua serie de tablete premium Samsung Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S7+. Dar nu va trebui să așteptați până atunci pentru a le vedea, deoarece primele fotografii oficiale ale noilor tablete tocmai au apărut.

Evan Blass, cunoscut în cadrul industriei de telefonie mobilă pentru publicarea de imagini oficiale ale dispozitivelor viitoare, tocmai a postat o imagine cu tableta viitoare Samsung. Până astăzi au mai apărut imagini cu cele două tablete, dar este pentru prima dată când vedem o fotografie oficială, o imagine pentru presă. În fotografii vedem și câteva accesorii ce vor însoți cele două tablete.

Seria Galaxy Tab S7 cu stylusul S Pen inclus

Tabletele mai recente ale Samsung, din seria Tab S, au avut aproape întotdeauna câteva accesorii oficiale pentru a îmbunătăți experiența. Nici de data aceasta nu este altfel. În imagine se poate vedea cea mai recentă versiune a baghetei magice S Pen. Pare fizic la fel cu S Pen-ul de la tableta Samsung Galaxy Tab S6. Conform AndroidHeadlines, pe partea de software ne așteptăm la mai multe de la el.

Ne așteptăm ca stiloul Samsung să fie inclus ca accesoriu în cutie cu tableta, atunci când Samsung va lansa Galaxy Tab S7 luna viitoare. Se poate cumpăra un S Pen Samsung cu aproximativ 50 de euro. Dar ne amintim că la Galaxy Tab S6 a avut inclus în cutia cu tableta și un S Pen. Același lucru probabil să va întâmpla și în cazul seriei Galaxy Tab S7. Cu toate acestea, cu Dock Keyboard este o altă poveste.

Dock Keyboard este o stație de încărcare și versiune redusă a tastaturii standard. Permite punerea tabletei în mod portret, în cel mai bun unghi, pentru o utilizare mai comodă. Este ușor de utilizat și are taste rapide pentru diferite funcții cheie. Se conectează cu tableta prin USB.

Posibil ca Dock Keyboard să fie vândut separat

S Pen sigur va fi un accesoriu inclus, dar tastatura aproape sigur nu va veni cu tableta fără taxe suplimentare. Ar trebui să ne așteptăm ca Dock Keyboard să fie vândut separat. La fel s-a întâmplat și în cazul tastaturii cu Galaxy Tab S6. De asemenea, Samsung pare să fi schimbat ușor designul la Keyboard Dock.

Tastatura se conectează cu un pin și are toate tastele normale, precum și touch pad-ul inclus. În ceea ce privește costurile, prețul atât pentru tableta cu S Pen, cât și pentru Dock Keyboard ar putea fi aproximativ la fel ca pentru Galaxy S6.

Samsung organizează evenimentul său Galaxy Unpacked pe 5 august. De data aceasta, va fi un eveniment exclusiv online. Atunci vom vedea toate noutățile pe care Samsung le aduce în galaxie.