Acum poți să faci fotografii panoramice cu Galaxy S10

1357

Actualizarea recentă a seriei Galaxy S10 de la Samsung permite utilizarea camerei ultra-largi pentru fotografii panoramice. A fost un lucru pe care utilizatorii Samsung l-au cerut de mult timp. Acum gigantul high-tech a actualizat seria Galaxy S10 aducând pe ea această facilitate pentru pasionații de fotografii și nu numai.

Galaxy S10e, Galaxy S10 și Galaxy S10+ sunt echipate cu o cameră de 16MP Ultra-Wide orientată spre spate. Când a fost lansată seria Galaxy S10 utilizatorii acestor telefoane puteau să folosească camera Ultra-Wide pentru fotografii și videoclipuri normale. Camera ultra-largă a putut fi utilizată și pentru estomparea fundalului în fotografiile Live Focus (bokeh). Se puteau face și până acum fotografii panoramice utilizând obiectivul ultra-larg aflat pe Galaxy S10. Din moment ce este o cameră largă (și este una extrem de largă de 123°), se putea cuprinde o mulțime de lucruri în fotografie. Acum cu actualizarea din mai și Panorama Mode, puteți fotografia și mai mult, orizontal și vertical, conform SamMobile.

Galaxy S10 poate realiza fotografii panoramice în Panorama mode

Realizarea unei fotografii panoramice părea un lucru complicat și oarecum de specialitate. Acum, cu noua actualizare pentru seria Galaxy S10, lucrurile devin mult mai ușoare și la îndemână. În general o astfel de cameră ultra-largă vă permite să captați mai mult din ce vedeți într-o singură fotografie. Fotografiile panoramice și panoramele în general pot fi utile în anumite situații și mulți utilizatori vor găsi probabil foarte utilă folosirea camerei ultra-largi în modul Panorama.

Cel mai evident beneficiu aici este că puteți captura mai multă pe verticală, împreună cu posibilitatea de a fotografia mai mult din împrejurimile unde vă aflați. Puteți face acest lucru fără a vă mișca telefonul la fel de mult ca pentru fotografii panoramice folosind camera primară.

Cea mai mare fotografie din lume este o panoramă XXXL a vârfului Mont Blanc, cu o rezoluție de 365 de gigapixeli. Recordul de cea mai mare fotografie din lume se aplică totuşi doar Pământului. Recordul de cea mai mare panoramă realizată vreodată îi aparţine unei imagini a Lunii realizate de NASA, de 681 de gigapixeli.

Din păcate, actualizarea din mai pentru Galaxy S10 are câteva erori grave pentru mulți utilizatori. În timp ce îmbunătățirile aparatului foto sunt utile și plăcute, sperăm că Samsung lucreze mai repede la o nouă actualizare care să rezolve problemele. Mai mulți proprietari de S10 s-au plâns de erori după actualizarea firmware-ului. Problema cea mai frecventă a implicat înghețarea aplicațiilor terță parte fără motiv aparent. Acum Samsung a retras actualizarea.