Fotografiile apărute cu S Pen-ul lui Note 9 nu lasă loc imaginației

1415

Știm că există un nou S Pen care vine cu Galaxy Note 9. Este, de asemenea, confirmat că noul stylus va avea suport Bluetooth care îi va permite să efectueze o varietate de treburi noi. Informațiile pe care le-am văzut până acum despre noul S Pen au sugerat că ar putea avea și unele modificări de proiectare.

Mai multe fotografii cu noul S Pen care va veni cu Samsung Galaxy Note 9 au apărut online și nu lasă nimic imaginației în ceea ce privește designul stiloului. Ele confirmă, de asemenea, opțiunile de culoare care vor fi disponibile clienților care decid să achiziționeze un Note 9.

Acum câteva zile firmware-ul pentru Galaxy Tab 4, noua tabletă Samsung, a adus informații despre unele caracteristici valoroase pentru noul S-Pen. Compatibil Bluetooth, noul S Pen va fi, de asemenea, echipat cu o mini baterie, dezvăluie firmware-ul.

Aceste prezentări foto apărute cu S Pen-ul arată că modificările de design pentru acest stylus nu vor fi la fel de drastice ca și cele pentru S Pen-nul care va veni cu tableta Galaxy Tab S4. Pentru cei care folosesc în mod obișnuit S Pen-ul aflat pe Galaxy Note 8 nu va fi o mare noutate ca design, poate doar culorile.

Fotografiile nu trădează prezența unor butoane noi care ar sugera modificări majore în ceea ce privește funcționalitatea reală a stiloului S Pen. Zvonurile despre existența unui difuzor integrat în S Pen sau poate chiar a unui microfon se pare că au fost greșite. Nu vedem astfel de noi componente pe stiloul S Pen ce apare în recentele fotografii.

Culoarea violet este o culoare care se găsește rar în natură. Culoarea violet este asociată onoarei, demnității, respectului de sine și speranței. Culoarea mov în nuanța de purpură este culoarea veșmintelor purtate de regi și cardinali. Ea sugerează luxul, bogăția și sofisticarea.

Galaxy Note 9 va fi disponibil în cinci opțiuni de culoare la prezentare. Informațiile despre S Pen care au apărut online până în prezent confirmă în principal că opțiunile de culoare disponibile pentru stiloul lui Note 9 includ negru, violet, maro, gri, albastru și liliac.

Ca o reamintire, Samsung Galaxy Note 9 va fi prezentat la 9 august 2018 la New York într-un eveniment organizat de Samsung special pentru lansarea sa. Nu ne așteptăm la modificări serioase de design comparativ cu Note 8. Phabletul va fi disponibil pentru precomenzi de la mijlocul lunii august și din 24 august va fi comercializat.

SURSĂSamMobile