Primele fotografii cu viitoarele căști Samsung Galaxy Buds

248
Primele fotografii cu viitoarele casti Samsung Galaxy Buds
Sursa foto: via phonearena.com

Înainte de Galaxy Unpacked din august au fost zvonuri despre lansarea unui nou set de căști wireless Samsung Galaxy Buds. Dar, compania coreeană nu a anunțat noi căști în timpul evenimentului și nici la IFA 2023 la începutul acestei luni. Totuși, conform noilor evoluții, Samsung va lansa o nouă pereche de Galaxy Buds până la sfârșitul anului.

Viitoarele căști wireless Galaxy Buds tocmai au fost văzute pe site-ul de certificare Radio Research Agency (RRA), potrivit PhoneArena. În afară de designul său, listarea pe site-ul Agenției de Cercetare Radio din Coreea dezvăluie numărul modelului (SM-R400N) și data certificării (22 august 2023).

Noi căști Samsung Galaxy Buds certificate în Coreea

Din păcate, numele lor nu este trecut pe site-ul agenției coreene RRA. Cel puțin în acest moment rămâne de văzut dacă acestea sunt sau nu prognozatul set wireless Galaxy Buds 3 de la Samsung. Ce este interesant este că noile Galaxy Buds marchează o întoarcere la rădăcini când vine vorba de design.

Este destul de evident că căștile viitoare nu urmează același design ca cele mai recente apariții din seria Galaxy Buds. Se vede clar din fotografii că viitoarele căști wireless sunt mai asemănătoare cu modelele mai vechi, cum ar fi Galaxy Buds+ din imaginea de mai sus.

Primele căști cu „adevărat wireless” au fost fabricate de către compania japoneză Onkyo în 2015. Căștile Onkio W800BT nu necesitau cablu pentru conectarea la un player media sau la un smartphone. Se conectau la telefon prin Bluetooth.

Momentan nu există evenimente majore Samsung programate pentru restul anului. Știm că Samsung va lansa în curând pe Galaxy S23 FE și Galaxy Tab S9 FE și Tab S9 FE+. Este posibil ca noile căști wireless Galaxy Buds să fie lansate alături de aceste modele Fan Edition. În același timp, se poate întâmpla ca noile căști să fie lansate discret, la fel ca alte produse ieftine ale companiei.

Sperăm că viitoarele Galaxy Buds de la Samsung se vor îmbunătăți față de modelele anterioare, păstrând în același timp prețul la un nivel scăzut.