Galaxy S23 FE cu Snapdragon 8 Gen 1 / Exynos 2200 va fi lansat în septembrie

395
Galaxy S23 FE cu Snapdragon 8 Gen 1
Sursa foto: via mysmartprice.com

Samsung Galaxy S23 FE apare tot mai mult în știri în ultima perioadă, a fost certificat înclusiv de unele agenții internaționale, semn că lansarea este foarte aproape. Viitorul model emblematic Fan Edition va avea la bord, în funcție de unde va fi lansat, procesor Exynos 2200 sau Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Smartphone-ul va avea un afișaj Super AMOLED de 120 Hz și o cameră principală de 50 MP.

Se pare că Samsung Galaxy S23 FE va fi lansat în septembrie anul acesta. Potrivit popularului tipster Yogesh Brar, citat de MySmartPrice, Samsung își va lansa următorul smartphone Fan Edition luna viitoare. Același tipster a divulgat anterior specificațiile detaliate ale acestui telefon.

Samsung Galaxy S23 FE va fi lansat în septembrie

Samsung Galaxy S23 FE va marca revenirea seriei FE după lansarea lui Galaxy S21 FE în ianuarie 2022. Samsung a sărit peste un model Galaxy S22 FE, dar sunt informații că Samsung va lansa de acum anual o serie Galaxy S FE.

Smartphone-ul a fost recent certificat de BIS India, un semn că lansarea lui Samsung Galaxy S23 FE este iminentă. Au fost informații că telefonul va fi lansat doar pe anumite piețe, dar se pare că va fi lansat la nivel global. În special, aceasta este un semn al revenirea seriei Galaxy S FE, fără a lua în calcul varianta Galaxy S21 FE cu Snapdragon lansată în urmă cu câteva luni în India.

India a devenit a patra țară care a reușit să amerizeze un vehicul spațial pe Lună. India, alături de SUA, China și fosta Uniune Sovietică, sunt singurele țări car au reușit să aducă un vehicul spațial (Chandrayaan-3 / Vikram) pe lună.

Am aflat specificațiile complete ale Galaxy S23 FE la începutul acestei luni. Smartphone-ul va avea un ecran Dynamic AMOLED Full HD+ de 6,4 inch (16,26 cm) cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz. În funcție de regiune, va avea procesorul Snapdragon 8 Gen 1 sau Exynos 2200. După ce a lansat seria Galaxy S23 la nivel mondial cu procesorul Snapdragon 8 Gen 1 For Galaxy, Samsung se întoarce la abordarea în două variante. Ambele procesoare sunt puțin mai vechi, din considerente de cost.

Cinci ani de actualizări de securitate și patru ani de Android

Procesorul va fi însoțit de până la 12 GB RAM și 256 GB de stocare la bord. Departamentul foto va fi compus din trei camere la spare cu una principală de 50 MP cu OIS. Alături de aceasta se mai află o camera ultra-largă de 8MP și una cu teleobiectiv de 12 megapixeli. Pe partea frontală, smartphone-ul va etala o cameră selfie de 10 MP.

Din cutie, Galaxy S23 FE va porni cu One UI 5.1 bazat pe sistemul de operare Android 13. Se așteaptă ca telefonul să primească patru actualizări majore pentru Android și cinci ani de suport de securitate din partea Samsung. Alimentarea Galaxy S23 FE este asigurată de o baterie de 4.500 mAh cu încărcare de 25 W și încărcare fără fir. Mai știm că telefonul va avea o certificare IP, probabil IP68, dar nu știm ratingul exact. Ar trebui să știm mai multe în zilele următoare, pe măsură ce ne apropiem de data lansării. Iată pe scurt ce dotări are Samsung Galaxy S23 FE:

  • 6,4 inch FHD+ Dynamic AMOLED, 120Hz
  • Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 / Exynos 2200
  • Camere: 50MP (OIS) + 8MP + 12MP (Telefoto) + selfie: 10MP
  • Android 13 și interfața One UI 5.1
  • 4.500 mAh + încărcare rapidă de 25 W, încărcare wireless
  • 5 ani de asistență software
  • Certificare IP68 (IP67)