Mai multe fotografii cu telefoanele din seria Galaxy S23 ne arată designul

645
Mai multe fotografii cu telefoanele manechin din seria Galaxy S23 ne arata designul
Sursa foto: via androidheadlines.com

Dacă trebuie să credem zvonurile de până acum, atunci suntem acum la mai puțin de două luni de lansarea oficială a seriei Samsung Galaxy S23. Se spune că noile flagship-uri Galaxy vor fi dezvăluite la începutul lunii februarie a anului viitor. Am văzut deja telefoanele în randări, datorită unor apariții online din septembrie. Acum, avem imagini reale ale presupuselor unități manechin ale tuturor celor trei modele din seria Galaxy S23.

Fotografiile au fost publicate online de două zile, dar am ezitat inițial să le publicăm până am verificat sursa. Imaginile ne oferă o privire mai atentă asupra designului la Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra. După cum sugerează fotografiile apărute, toate cele trei modele vor avea camerele din spate plasate individual pe capac. Nu există denivelări pentru camere pe noile telefoane.

Seria Galaxy S23: fotografii cu telefoanele manechin

Galaxy S22 și Galaxy S22+ au prezentat o carcasă cu un modul foto care curgea frumos pe lateral în colțul din stânga sus spate. Acolo erau plasate camerele și blițul LED. Doar modelul Ultra a primit un tip de design unde camerele erau plasate individual pe capacul spate. Samsung duce acum acest design mai departe la toate cele trei modele din seria Galaxy S23, potrivit AndroidHeadlines.

În afară de aspectului camerelor spate pe Galaxy S23 și Galaxy S23+, nu se vor schimba multe altele. Cel puțin din perspectiva designului. Am auzit mai de mult că noile telefoane vor arăta identice cu predecesorii lor și asta pare să fie adevărat. Modelul Ultra își păstrează designul boxy și silozul pentru S Pen. Cu toate acestea, putem vedea că unitățile false au tăvița SIM pe marginea stângă a tuturor celor trei telefoane. Aceasta este o schimbare față de modelele actuale, care au tăvița pentru cartela SIM în partea de jos.

SIM sau Subscriber Identity Module. Este un circuit integrat destinat să stocheze în siguranță numărul identității de abonat mobil și parola aferentă. Prima cartelă SIM a fost dezvoltată în 1991 de către Giesecke & Devrient din Munchen.

Desigur, asta numai dacă unitățile false sunt reprezentative pentru designul final. Randările scurse, au arătat tava SIM în partea de jos. Deci, fie randările, fie unitățile false nu sunt exacte. Dar, despre seria Galaxy S23 ar trebui să apară mai multe informații în săptămânile următoare.

Samsung a lansat seria Galaxy S22 pe 9 februarie a acestui an. Zvonurile de până acum spun că Samsung merge pe aceeași fereastră pentru lansarea seriei Galaxy S23. Deși nu avem încă o dată precisă de lansare, presa coreeană a scris recent că Samsung a blocat o dată pentru „începutul lunii februarie”. Va trebui să așteptăm și să vedem dacă este adevărat.