Seria Galaxy S22: sfaturi și trucuri pentru setări rapide

899
Seria Samsung Galaxy S22 sfaturi si trucuri pentru setari rapide
Sursa Foto: via nasilemaktech.com

Pentru 2022, gama de vârf Samsung este seria Galaxy S22, care cuprinde modelul mai mic Galaxy S22, pe Galaxy S22+ puțin mai mare și pe Samsung Galaxy S22 Ultra mult mai mare. Ultimul vine cu un ecran cu margini curbate și, pentru prima data în seria Galaxy S, cu un S Pen integrat.

Toate cele trei modele Galaxy S22 sosesc cu sistemul de operare Android 12 și interfața Samsung One UI 4.1. Astfel noile smartphone-uri vin cu mai multe noutăți pe partea de software și mai multe comenzi unice. Mulți utilizatori vor fi familiarizați, dar unele setări – cum ar fi cum să comutați telefonul sau să faceți o captură de ecran – pot diferi de alte telefoane Android de pe piață. Am acoperit multe din aceste noutăți cu mai multe articole cu sfaturi despre folosirea noilor modele.

Mai sunt multe de învățat și multe lucruri pe care le poți descoperi despre seria Galaxy S22. Mai jos, via Pocket-lint, aveam câteva sfaturi despre setările rapide pe seria Galaxy S22 pentru a putea să profitați la maximum de noile telefoane.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Sfaturi și trucuri pentru setări rapide pentru seria Galaxy S22

Accesați instantaneu panoul de setări și notificări rapide de pe ecranul de pornire. Glisați în jos oriunde pe ecranul de pornire și umbra de notificări va aluneca în jos. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să căutați mai mult pe telefon pentru unele setări rapide. Glisați din nou în jos și veți obține butoane de setări rapide – foarte utile pe telefoanele mai mari cum sunt Galaxy S22+ și S22 Ultra. Puteți dezactiva acest lucru (deoarece este activat în mod implicit). Faceți asta apăsând lung pe ecranul de pornire, apăsând butonul de Setări, apoi derulând în jos la comutatorul „Glisați în jos pentru panoul de notificare”.

Acces rapid la comenzile Google Home: Dacă aveți Google Home instalat și configurat, glisați meniul de setări rapide și apoi atingeți „Control dispozitiv”. Acum atingeți opțiunea din meniul drop-down „SmartThings” și ar trebui să vedeți „Acasă” ca opțiune. Selectați-l și acum veți vedea comenzi mari widget pe ecran pentru dispozitivele dvs. conectate Google Home.

Editați setările rapide: Pentru a modifica comenzile rapide pe care le vedeți când glisați în jos notificările, glisați în jos de două ori pentru a vedea grila completă de butoane. Apoi deschideți meniul atingând cele trei puncte din dreapta sus și selectați „Butoane de editare”. Vi se va afișa lista completă de opțiuni pe pagini. Puteți trage pentru a reordona sau puteți elimina comenzile rapide de care nu aveți nevoie.

  • Un sfat de top: doar primele șase aplicații sunt afișate în vizualizarea compactă din partea de sus (extindendu-se la 18 în setările rapide complet). Așa că faceți din acestea șase primele comenzi rapide pentru setări.

Reglați rapid luminozitatea ecranului pe seria Galaxy S22

Accesați instantaneu setările dispozitivului din setările rapide. Acesta este un sfat standard pentru Android, dar excelent pentru a accesa setările instantaneu. Apăsați și mențineți apăsată comanda rapidă (de exemplu Bluetooth) și veți sări instantaneu la meniul complet de setări. Este foarte util pentru Wi-Fi, Bluetooth și opțiunile de economisire a energiei. Vedeți pe I❤️Samsung și articolul nostru cu sfaturi pentru a mări durata de viață a bateriei pe seria Galaxy S22!

Accesați dispozitivele conectate în panoul de setări rapide. În mod implicit, veți găsi comenzile controlul dispozitivului și ieșirea media afișate în panoul de setări rapide. Aceasta înseamnă că puteți glisa în jos și atinge pentru a accesa muzica pe care o redați sau difuzoarele la care sunteți conectat, precum și să controlați dispozitivele inteligente de acasă. Dacă nu doriți acest lucru, le puteți dezactiva deschizând setările rapide și atingând meniul din dreapta sus. Apoi atingeți „Dispoziție rapidă a panoului”, „Control dispozitiv și butoane de ieșire media” și alegeți opțiunea preferată.

Reglați rapid luminozitatea ecranului. Samsung vă permite să accesați luminozitatea prin panoul de setări rapide, doar glisați-l în jos și veți vedea glisorul. Dacă doriți să reglați luminozitatea automată, deschideți meniul din capătul din dreapta al glisorului și vă va duce direct la acele setări, unde îl puteți activa sau dezactiva.