Noi fotografii cu seria Galaxy Tab S8 și minuscula crestătură a lui S8 Ultra

354
Noi fotografii cu seria Galaxy Tab S8 si minuscula crestatura a lui S8 Ultra
Sursa Foto: androidauthority.com

Despre seria Galaxy Tab S8 încep să apară tot mai multe informații. Seria este în întârziere față de data obișnuită de lansare a unei serii de tablete emblematice. Seria Galaxy Tab S8 este compusă din Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ și, pentru prima data, un model Samsung Galaxy Tab S8 Ultra.

Acum au apărut fotografii în care vedem în mod explicit crestătura modelului Galaxy Tab S8 Ultra. De asemenea, vedem pentru prima data și varianta Tab S8+. Din ce vedem tabletele Galaxy Tab S8 și Galaxy Tab S8+ au multe în comun una cu cealaltă pe baza acestor randări. Are o ramă de grosime similară și plasare aproape identică a butoanelor.

Noi fotografii cu seria Samsung Galaxy Tab S8

Am am văzut prima data randări cu Samsung Galaxy Tab S8 Ultra în octombrie, arătând o crestătură a afișajului într-o mișcare destul de neobișnuită pentru Samsung. De atunci am văzut și modelul mai mic Galaxy Tab S8, dar acum au apărut noi fotografii, via AndroidAuthority, cu întreaga serie Galaxy Tab S8.

Cunoscutul leaker Evan Blass a postat redări ale seriei Galaxy Tab S8, și anume cu Galaxy Tab S8 Ultra, Galaxy Tab S8+ și Galaxy Tab S8 standard. Imaginea modelului Ultra arată într-adevăr o crestătură mică de afișare aici, găzduind ceea ce par a fi doi senzori. În această etapă, nu este clar dacă ce vedem acolo sunt două camere sau o cameră și un senzor. Poate fi de exemplu, un senzor pentru deblocare facială. Este prima data când vedem și varianta „Plus”, este destul de asemănătoare cu modelul standard Tab S8.

Evan Blass este un blogger american fost editor al site-ului Pocketnow între anii 2010-2012. Între anii 2005 – 2008, Blass a lucrat și la site-ul AOL. El a postat mai multe informații despre smartphone-uri și tablete, care s-au adeverit.

Nu suntem mult mai deștepți după ce am văzut în aceste randări, nu sunt multe informații noi. Din ce știm din informațiile anterioare, modelul Samsung Galaxy Tab S8 Ultra are camere duble în spate, o bandă magnetică pentru andocarea S Pen-ului și un afișaj de 14,6 inch (37,08 centimetri). Despre aceste specificații au mai fost în ultimul timp zvonuri, deci este posibil să se adeverească. Dacă luăm exemplu smartphone-urilor, presupunem că aceste caracteristici de pe Ultra vor fi disponibile și pe varianta „Plus”. Sperăm la specificații și caracteristici superioare seriei Samsung Galaxy Tab S7.