Fotografii bazate pe CAD cu Galaxy S21+ arată designul telefonului

444
Sursa Foto: mysmartprice.com

Odată cu această scurgere de design la Samsung Galaxy S21+, trio-ul din seria S21 este acum complet. Modelul mijlociu din seria S21 arată similar cu Samsung S21 și Samsung S21 Ultra. La scurt timp după scurgerile de design la Galaxy S21 și S21 Ultra, avem acum o primă privire asupra lui Galaxy S21+. Fotografiile bazate pe CAD (proiectarea asistată de calculator) au fost publicate în exclusivitate de MySmartPrice, dintr-o sursă care a dorit să rămână anonimă.

În ultimul timp există zvonuri care afirmă că Samsung va muta lansarea seriei Galaxy S21 în ianuarie anul viitor. Deci, nu va trebui să așteptăm mult pentru a vedea imaginile live ale noii serii high-end Samsung. Această informație nu a fost confirmată de Samsung, dar trebuie luată în considerare având în vedere sursele de unde provine.

Samsung Galaxy S21+: Specificații de proiectare

În primul rând, singurele detalii ale specificațiilor pe care le avem pentru moment sunt dimensiunile telefonului și diagonala afișajului la Galaxy S21+. Modelul din mijlocul seriei S21 are dimensiunile 161,5 × 75,6 × 7,85 mm și un ecran plat de 6,7 inch. Are un aparat foto în gaura centrală din ecran, așa cum era de așteptat. Apropo, Samsung numește acest afișaj Infinity-O.

În comparație cu dimensiunile lui Galaxy S20+ – care are dimensiuni de 161,9 × 73,7 × 7,8 mm – modelul S21+ este puțin mai scurt, mai larg și mai gros. Motivul: afișajul este acum unul plat și nu are absolut nicio curbă. Și acest lucru cu toate că dimensiunile afișajului sunt aceleași, diagonala de 6,7 ​​inch. Însă, ecranul plat al Galaxy S21+ ar putea avea o ramă de dimensiuni egale din toate părțile, așa cum a menționat Ice Universe.

MySmartPrice este o platformă de comparare a prețurilor care permite găsirea cel mai bun preț, precum și oferte de la toate magazinele majore de comerț electronic din India. MySmartPrice este un site fondat în 2010. Are peste patru milioane de accesări lunar.

Din ce vedem în redările prezentate de MySmartPrice, telefonul are același modul de cameră reproiectat pe care l-am văzut pentru prima dată pe Galaxy S21 și Galaxy S21 Ultra. Modulul camerei se amestecă acum în cadrul din spate – probabil metalic, deoarece designul prezintă inserții pe marginile din colțul stânga sus, posibil pentru conectivitate celulară. Modulul nu iese ca o parte separată pe Galaxy S20+. Privind atent, puteți observa trei camere, ale căror specificații sunt încă necunoscute. Așezat în afara modulului camerei este un bliț LED.

Butoanele de volum și de pornire sunt în partea dreaptă

În partea laterală dreaptă la modelul S21+, se observă un buton de pornire și butonul basculant de volum. Marginea din stângă este goală, fără orificii sau găuri. Tăvița pentru cartela SIM este în partea de sus, împreună cu câteva găuri, una posibil pentru un microfon. În partea de jos, aveți un port USB tip C, un microfon și o grilă pentru difuzoare. Această grilă ar trebui să funcționeze în mod ideal cu casca într-un set de difuzoare stereo.

Cunoscutul analist Ross Young a dezvăluit pe Twitter și opțiunile de culoare pentru noile telefoane. Gri, roz, violet și alb pentru S21; negru și argintiu pentru S21+; și negru, argintiu și violet pentru Galaxy S21 Ultra. Violetul pare a fi principala noutate din culorile disponibile pe telefoanele Samsung Galaxy S20. Cel puțin momentan, alte nuanțe – cum ar fi bronzul – par să fi fost abandonate de această dată.

Așa cum am menționat, Galaxy S21+, împreună cu S21 și S21 Ultra probabil că va fi lansat în ianuarie 2021. De asemenea, o scurgere anterioară a dezvăluit că S21+ are o baterie de 4.660mAh cu încărcare încărcare rapidă de 25W. Aproape sigur procesoarele Qualcomm Snapdragon și Samsung Exynos își vor împărți piețele internaționale.