Nebunia violetă! Telefoanele Galaxy S20+ BTS Edition vândute imediat

1354
Sursa Foto: via SamMobile.com

Smartphone-urile Galaxy S20+ 5G BTS Edition s-au vândut imediat ce au devenit disponibile pentru precomenzi. Acest lucru s-a întâmplat în Coreea de Sud și Singapore. A fost nevoie de doar o oră pentru ca flagship-ul de culoare violet să fie epuizat din stoc în Extremul Orient. Acest lucru este valabil numai pentru variantele 5G. Și variantele Galaxy S20+ 4G se vând foarte bine, dar nu în ritmul nebun pentru varianta 5G.

În ultimul timp și nu numai, Samsung a avut mult succes cu smartphone-urile sale Special Edition. La fel ca ediția Under Armour pentru smartwatch-uri, Thom Browne pentru smartphone, Galaxy Buds+ sau Galaxy Active 2 și alte ediții speciale au fost epuizate imediat ce au fost scoase la vânzare. Acum și Samsung Galaxy S20+ 5G BTS Edition urmează același traseu.

Galaxy S20+ BTS Edition va fi disponibil în mai multe țări

De asemenea, consumatorii din Statele Unite, Marea Britanie, Germania, Spania sau Rusia, dar și de pe alte piețe, își pot rezerva smartphone-urile violet în ediție limitată. În același timp setul wireless Galaxy Buds+ BTS Edition rămâne disponibil pentru precomenzi la nivel global. Livrările sunt programate să înceapă luni, 29 iunie, a spus Samsung la începutul acestei săptămâni. Ieri Samsung Galaxy S20+ 5G a fost scos la vânzare și în Filipine, o altă țară în care formația K-pop BTS este extrem de populară.

Nebunia violetă poate îmbunătăți situația destul de sumbră a vânzărilor Samsung din acest an, cauzate în mare parte de COVID-19. Destul de curios, trupa K-pop BTS poate impulsiona foarte multe consumatorii în domeniul telefoanelor mobile Samsung în 2020. Conform SamMobile, în general, seria Galaxy S20 se vinde destul de slab în raport cu generațiile anterioare din cauza coronavirusului. Actualele incertitudini ale pieței globale, pe fondul pandemiei care nu se oprește, nu sunt de bun augur pentru viitoarea serie Galaxy Note 20 ce va fi lansată în august.

BTS – Bangtan Boys este o formație K-pop din Coreea. In 2018, BTS a devenit numărul 1 în top Forbes Korea Power Celebrity, primind și Ordinul Meritul Cultural din partea guvernului sud-coreean. În octombrie 2018 revista Time îi numește drept „Next Generation Leaders”.

Cel puțin momentan decizia gigantului high-tech de a se asocia cu BTS arată tot mai bine în fiecare zi. Colaborarea cu Bangtan Boys este un succes istoric pentru Samsung pe frontul social-media. Așa cum stau lucrurile acum, Samsung va avea un serios impuls în vânzărilor de produse premium. Nu este sigur că fenomenul BTS poate salva seria Galaxy S20 de un eșec în privința vânzărilor. Dar modul în care se vinde Galaxy S20+ 5G sau 4G este o gură de aer binevenită pentru Samsung.