Cum să faceți fotografiile perfecte cu Galaxy Note 8 (Christmas Edition)

3109

Se apropie zilele de sărbători iar familia, prietenii și colegii se adună pentru a se bucura împreună. În aceste ocazii există nenumărate momente de preț pe care vrem să le imortalizăm, pentru ca ulterior să le putem revedea. Cu o gamă foarte mare de caracteristici camera telefonului Samsung Galaxy Note 8 vă permite să faceți și să păstrați foarte ușor și convenabil aceste amintiri. La urma urmei, cel mai minunat moment al anului necesită cele mai minunate fotografii de care să ne amintim cu plăcere. Să nu uităm că „o imagine valorează cât o mie de cuvinte”.

Cu luminile strălucire ale decorurilor din centrele orașului, nu este întotdeauna ușor de realizat fotografia perfectă pe timp de noapte. Cu ochiul liber, luminile pot străluci puternic în cerul nopții, dar într-o fotografie, ele pot părea plictisitoare și nedefinite.

Samsung Galaxy Note 8, este smartphone echipat cu dual-camera, una cu un obiectiv rapid f /1.7 cu tehnologie Dual Pixel și una cu teleobiectiv f /2.4, care împreună pot identifica rapid și precis subiectul pe care se concentrează utilizatorul. Astfel, camera poate capta fotografii mai clare și mai luminoase, chiar și în medii cu lumină scăzută – unde luminile și decorațiunile de sărbători tind să arate cel mai bine.

În plus, ambele camere de 12 MP sunt echipate cu stabilizare optică a imaginii (OIS), care asigură imagini clare în toate condițiile de iluminare, chiar și atunci când fotografiați cu o mână instabilă (adesea în timpul iernii din cauza frigului).

Indiferent dacă fotografiem entuziasmul primirii noului an sau un moment special cu cei dragi, fotografiile efectuate cu Galaxy Note 8 ies în relief cu ajutorul caracteristicii Live Focus. Această opțiune creează un efect de bokeh, făcând obiectul care este fotografiat să se evidențieze cu detalii uimitoare, în timp ce se integrează frumos în fundal.

Pentru a reuși fotografii de efect, selectați opțiunea Live Focus, poziționată deasupra butonului declanșator al camerei în modul de previzualizare. Asigurați-vă că stați la aproximativ 4 metri de subiectul imaginii și utilizați cursorul care apare pentru a ajusta nivelul efectului de estompare în funcție de preferințele dvs. Dacă vreți, după ce ați făcut fotografia, pentru a elimina neclaritatea sau pentru a modifica intensitatea acesteia, puteți face acest lucru în aplicația Galerie.

În modul Captură dublă, camerele foto din spate funcționează simultan pentru a lua două imagini separate. Puteți apoi să accesați ambele versiuni panoramice ale fotografiei din aplicația Galerie, astfel încât să nu pierdeți nimic din ce se petrece în afara cadrului. În timp ce te concentrezi să faci o poză cu Live Focus, Dual Capture fotografiază și ce se întâmplă în afara cadrului. În acest fel te poți bucura de momentele pe care altfel le-ai fi pierdut.

Dacă aveți de gând să surprindeți în fotografie o masă bogată din acest sezon, trebuie să vă asigurați că tot ce apare în fotografie arată în așa fel încât să vă lase gura apă. Fotografiile să fie la fel de delicioase ca felia de tort surprinsă în imagine. Înainte de a face fotografia, accentuați și îmbunătățiți culorile tortului prin intermediul aplicației Food Mode. Doar glisați spre stânga în modul de previzualizare pentru a afișa o serie de opțiuni și apăsați pe Food. Găsiți cea mai naturală culoare ca să o prindeți în fotografie.

Puteți creea imagini profesioniste cu o serie de caracteristici reglabile în modul Pro. Glisați spre stânga în modul de previzualizare și atingeți Pro pentru a deschide o gamă de opțiuni: OIS, Viteză obturator, Ton de culoare, Focalizare manuală, Echilibru de alb și Compensare expunere. Cu Pro Mode, nu este nevoie să aveți aparatul profesional DSLR la îndemână, obțineți imagini de calitate profesională cu Galaxy Note 8!

OIS Optical Image Stabilization. Aceasta compensează mișcarea, tremuratul telefonului la efectuarea fotografiilor sau clipurilor video pentru ca imaginile să fie clare. HTC 10 este considerat primul smartphone din lume cu stabilizare optică a imaginii atât în spate cât și în față.

Căutați o modalitate de a adăuga niște „condimente” de iarnă la fotografiile dvs.? Îmbunătățiți calitatea fotografiilor cu autocolante cu tematică de iarnă. Pur și simplu atingeți Stickers chiar sub ecranul de previzualizare și selectați unul care vi se potrivește cel mai bine. Apoi puteți să trimite fotografia utilizând funcția Live Message. Adăugați urări de anul nou 2018, mesaje de felicitare, urări de sănătate sau scrieți o urare de mână cu S-Pen-ul chiar pe fotografia recent făcută. Funcția Live Message vă permite să trimiteți imediat fotografia prietenilor și cunoscuților sau să o postați pe site-urile social-media. Instantaneu toți vor primi fotografia trimisă.

Dispunând de cea mai bună cameră duală Samsung cu OIS pe ambele obiective, împreună cu funcțiile Live Focus, Dual Capture și Live Message, Samsung Galaxy Note 8 este cel mai bun smartphone pentru fotografii foarte bune, clare și perfecte pentru imortalizarea momentelor speciale de care doriți să vă amintiți în anii următori.