Televizorul Samsung Frame 2018 cu asistență vocală Bixby

897
Samsung Olanda a anunțat versiunea 2018 a televizorului The Frame. Patru modele noi au fost anunțate pentru televizorul Samsung Frame 2018 cu o calitate a imaginii 4K UHD și HDR10+. Conform site-ului Letsgodigital, noile modele sunt echipate cu îmbunătățiri intuitive și prețuri începând de la 1.499 €. Frame 2018 este disponibil din septembrie 2018 în Olanda în următoarele dimensiuni 43 inch (109,22 cm.) la un preț de 1.499 euro, varianta cu diagonala de 49 inch la un preț de 1.899 € , de 55 inch la prețul de 2.199 euro și dimensiunea cea mai mare cu diagonala de 65 inch (165,1 cm.) la un preț aproape prohibitiv de 2.999 €. Aproape sigur aceste prețuri vor fi valabile în toată Europa.
The Frame – pentru un nou stil de viață.
Televizorul The Frame, conceput pentru un nou stil de viață, este echipat cu funcții îmbunătățite și noi posibilități de personalizare. Televizorul are mai mult de 1.000 de lucrări de artă disponibile numai în acest an. Acest lucru face din The Frame 2018, așezat în livingul dvs., o adevărată galerie de artă versatilă. Prin vasta gamă de artă – picturi, fotografii și artă modernă – și rame adaptabile, creați atmosfera pe care o aveți în minte. Frame 2018 oferă acces la cea mai mare platformă de artă din lume pentru televizoare: Samsung Art Store. Aici găsiți ușor o colecție de artă diversificată, cu lucrări din cele mai proeminente muzee, galerii și artiști din toată lumea. Recent, mai mult de treizeci de fotografii iconice din The New York Times au fost adăugate în Art Store. Dacă doriți să aveți ceva diferit pe perete pentru o petrecere sau o cină confortabilă cu prietenii, cu Frame puteți realiza așa ceva. Datorită unei interfețe de utilizator îmbunătățite puteți căuta în mod special opere de artă. Se poate căuta forme specifice de artă, cum ar fi desene sau fotografii și căuta ca acestea să aibă o anumită culoare.

Televizorul a apărut la sfârșitul anilor 1920 în formă mecanică. Aceste televizoare au fost comercializate în perioada 1928-1934 în Regatul Unit, Statele Unite și Uniunea Sovietică. Televizoarele au devenit un produs de consum după al doilea război mondial în formă electronică, folosind tuburi catodice. Televiziunea difuzată în culori a apărut după 1953.

Ecran mare cu imagine 4K UHD și HDR10+.
Televizorul oferă o imagine de 4K UHD clară, cristalină, cu HDR10+. Ca și noua serie de televizoare QLED de la Samsung, The Frame 2018 dispune de funcții suplimentare inteligente. Acest lucru facilitează configurarea rapidă a televizorului și accesul direct la conținutul pe care îl căutați. Logarea se face fără efort după ce vă trimiteți parola și datele Wi-Fi în contul Samsung. Acest lucru se poate face de pe telefonul smartphone prin Bluetooth Low Energy, fără a trebui apoi să reintroduceți parola. Prin Samsung Smart Hub, puteți naviga intuitiv prin diferite servicii de streaming, console și televiziune live. Universal Guide oferă programe adaptate în funcție de gustul dvs. The Frame este echipat cu Bixby și face posibilă afișarea emisiunilor și serialelor preferate prin comenzi vocale. Prin Samsung SmartThings puteți controla barele de sunet conectate, luminile, ușile și alte dispozitive IoT. Atunci când televizorul este oprit, The Frame 2018 se transformă într-o opera de artă realistă. Senzorii încorporați răspund la lumina din cameră și ajustează intensitatea ecranului. Televizorul se adaptează fără probleme la orice interior. Prin intermediul dispozitivului Samsung No Gap Wall-Mount, îl puteți fixa pe orice perete. Cu o conexiune practic invizibilă, un cablu elegant și transparent, nu va observa nimeni conexiunile existente. The Frame, un televizor pentru viitor și pentru un nou stil de viață.