Samsung Freestyle Gen 2 impresionează prin portabilitate și stil

194
Samsung Freestyle Gen 2 impresioneaza
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Freestyle Gen 2 este cea mai recentă lansare din gama de stil de viață a companiei Samsung. Proiectorul îmbină inovația revoluționară cu designul centrat pe utilizator. După lansarea sa la începutul lunii septembrie, este clar că acest proiector este un dispozitiv remarcabil în clasa sa, nu doar pentru factorul de formă ultra-portabil, ci și pentru experiența de divertisment captivantă și de nivel următor pe care o oferă.

Poziționat ca următorul lucru important în proiectoarele portabile, Samsung Freestyle Gen 2 vine cu inovații de neegalat într-un design compact. Aceste noutăți, caracteristicile și specificațiile, dar și calitatea construcției Samsung au atras multe aprecieri ale experților din domeniu pentru Samsung Freestyle Gen 2.

Samsung Freestyle Gen 2: Cea mai bună experiență de divertisment portabil

Proiectorul Samsung Freestyle Gen 2 întruchipează angajamentul companiei față de design și tehnologie inovatoare. Capacitatea sa unică de a transmite în flux jocuri în cloud fără o consolă, împreună cu opțiunea de a asocia două proiectoare pentru o vizualizare pe ecran lat, îl plasează în fața concurenților săi.

Primul lucru care atrage atenția este dimensiunea sa compactă. În ciuda factorului său de formă compact, Samsung Freestyle Gen 2 poate proiecta o dimensiune a ecranului de până la 100 de inch (2,54 metri), impresionând mulți recenzenți care au văzut produsul în acțiune. Techlicious a acordat produsului o distincție „Alegerea editorului” pentru calitatea imaginii pe ecran mare. „Imaginea de 100 de inch a Samsung Freestyle 2 a fost o plăcere de urmărit”, a punctat Techlicious.

Techlicious este un site american fondat în 2009. Oferă informații despre cumpărarea și utilizarea tehnologiei de consum. Publică videoclipuri explicative, sfaturi utile pentru a profita la maximum de produsele pe care le dețineți deja.

Indiferent de dimensiunea pe care utilizatorii aleg să-și proiecteze imaginea, proiectorul menține o calitate excelentă a imaginii, precum și a sunetului, cu culori precise și sunete la 360°. Rezoluția sa de 1080 x 1920 permite imagini mai mari, mai clare și mai detaliate. Astfel utilizatorii se pot bucura de o experiență pe ecran mare oricând și oriunde. Techlicious a lăudat dispozitivul pentru că este „o opțiune mai bună pentru filme sau jocuri în care o imagine mare, strălucitoare, cu sunet pe măsură, este primordială”, pe lângă faptul că i-a acordat patru stele din cinci.

Samsung Freestyle Gen 2 a primit „Top Pick 2023”

O altă caracteristică inovatoare care va îmbunătăți experiența de vizionare cinematografică este Smart Edge Blending de la Samsung, care permite a două dispozitive să fuzioneze și să proiecteze un ecran larg, cinematografic, deosebindu-se de concurență. Funcția Smart Edge Blending oferă o experiență extinsă de vizionare panoramică de 160 inch (406,4 centimetri) și de 120 inch (304,8 centimetri) pe vertical. Acest lucru asigură, indiferent unde vă aflați, fie că este vorba de o seară de film în curte sau de un maraton de jocuri în camera de zi, experiența vizuală este întotdeauna de top. Techaeris a premiat Samsung Freestyle Gen 2 cu „Top Pick 2023”. Redactorii i-au lăudat capacitatea de a avea un afișaj mai mare prin conectarea a două dispozitive.

Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Noul Freestyle strălucește cu adevărat în funcțiile și performanța de joc. Samsung Gaming Hub încorporat a fost recunoscut ca o caracteristică unică pentru jucătorii care doresc un proiector portabil care să se adapteze stilului lor de viață. Acum, jucătorii își pot conecta controlerul de joc preferat la Gaming Hub de pe noul proiector. Apoi pot accesa peste 3.000 de jocuri prin intermediul partenerilor de streaming de jocuri bazați pe cloud precum Xbox, NVIDIA GeForce NOW, Amazon Luna, Utomik, Antstream Arcade și Blacknut Cloud Gaming fără necesitatea unei console de jocuri separată. Este o schimbare literală a jocului, servind ca un hub unic pentru nevoile de joc ale jucătorilor.

Aprecieri de la HomeTheaterReview și Newsweek

HomeTheaterReview a acordat dispozitivului distincția „2023 Editor’s Choice” și a lăudat noua adăugare a Gaming Hub. „Samsung Freestyle cu Gaming Hub este un proiector portabil unic. Acesta își propune să vă ducă experiența de divertisment la nivelul următor, făcând totul”, a spus HomeTheaterReview.

Pentru a asigura experiențe de joc fără probleme, proiectorul Samsung este echipat cu o memorie DDR extinsă de 2,0 GB și software optimizat, care oferă o performanță mai rapidă. Newsweek a detaliat performanța dispozitivului, subliniind saltul semnificativ față de predecesorul său. „Proiectorul are o valoare foarte bună datorită interfeței mai rapide și a capacității de a transmite jocuri în flux.” A scris Newsweek.

De fapt, Samsung Freestyle Gen 2 poate fi folosit imediat ce este scos din cutie, potrivit SamsungNewsroom. Fără fire nesfârșite și dispozitive suplimentare, utilizatorii se pot bucura de conținut doar cu o conexiune Wi-Fi. Prin intermediul serviciului gratuit de streaming TV (FAST) și video la cerere (AVOD) de la Samsung, Samsung TV Plus, utilizatorii pot accesa peste 300 de canale TV în direct, mii de emisiuni și filme la cerere în SUA și peste 2.200 de canale la nivel global în 24 de țări. Utilizatorii au, de asemenea, acces la aceleași servicii OTT majore. Acestea se află pe orice televizor inteligent Samsung, astfel încât tot conținutul lor preferat este disponibil oriunde.

Cele mai recente inovații aflate pe proiectorul Samsung îl fac alegerea perfectă pentru utilizatorii care caută o experiență incredibilă. HomeTheaterReview a remarcat: „Având în vedere modul în care numeroasele funcții au fost implementate cu succes și configurarea automată ușoară, acest dispozitiv câștigă cu ușurință o alegere a editorilor ca proiector portabil.” Pentru a afla mai multe despre The Freestyle 2nd Gen, vizitați https://www.samsung.com.