O nouă eră în jocurile acasă: Samsung Gaming Hub

386
Samsung Gaming Hub
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Gaming Hub oferă experiențe de joc distractive pentru toate tipurile de jucători, de la jucători aspiranți care trebuie să cumpere echipamente noi pentru a juca jocuri atunci când încep, până la jucătorii pasionați care doresc să joace tot felul de jocuri, inclusiv jocuri pe consolă și jocuri descărcabile.

Potrivit unui raport al Entertainment Software Association (ESA) din 2021, există aproximativ 214 milioane de jucători numai în SUA, cu 75% dintre case având cel puțin o persoană care joacă jocuri. Drept urmare, în timpul pandemiei, jocurile au devenit o activitate de grup distractivă, în special pentru cei care doresc să se conecteze cu ceilalți.

Pe măsură ce jocurile de acasă continuă să devină o formă mai populară de divertisment acasă, Samsung oferă consumatorilor noi experiențe de joc. Samsung Gaming Hub tocmai acest lucru face. Vă puteți bucura de o experiență mai realistă și mai captivantă de joc acasă cu televizoarele inteligente Samsung.

Fă primul pas către jocurile de acasă cu Samsung Gaming Hub

Un obstacol pentru mulți care doresc să joace acasă este costul și inconvenientul achiziționării și instalării echipamentelor de jocuri. Multe console oferă titluri de jocuri exclusive pentru console, care sunt disponibile doar pe o singură platformă. Potrivit SamsungNewsroom, pentru a juca diferite jocuri, utilizatorii trebuie să cumpere mai multe console diferite. Dar, aici intervine Samsung Gaming Hub.

Jocurile pentru PC vin și cu un set de obstacole. Jucătorii trebuie să aibă toate accesoriile și componentele necesare pentru computer, cum ar fi un procesor; o placă grafică; și un monitor, pentru a avea o experiență de joc fără probleme. În plus, jucătorii care achiziționează jocuri descărcabile trebuie să se asigure că au un spațiu de stocare amplu disponibil pentru instalarea noilor jocuri. În acest fel poate fi nevoie să șteargă jocurile mai vechi pentru a elibera spațiu pe computer.

Un pas fundamental spre PC-urile de azi a fost Xerox Alto din 1973. Avea o interfață grafică cu utilizatorul care mai târziu a servit drept inspirație pentru Macintosh de la Apple și pentru sistemul de operare Windows de la Microsoft.

Acum, jucătorii pot avea o experiență completă de joc acasă cu Samsung Gaming Hub. Nu mai este nevoie să-și facă griji cu privire la cerințele hardware. Nu este nevoie de PC de jocuri, consolă sau echipament de joc suplimentar; tot ce ai nevoie este un controler pentru a te bucura de jocuri pe un Samsung Smart TV. Mai mult, utilizatorii nu trebuie să-și facă griji nici cu privire la spațiul de stocare pentru jocurile lor. La fel cum vizionați un serial TV sau un film pe o platformă de streaming, tot ce trebuie să faceți pentru a începe să jucați este pur și simplu să selectați un titlu de joc.

Jocuri de la NVIDIA GeForce Now, Google Stadia și Utomik

Pe Samsung Gaming Hub, utilizatorii pot accesa jocuri de la diverși parteneri lideri în industrie, inclusiv NVIDIA GeForce Now, Google Stadia și Utomik. În plus, Gaming Hub acceptă Xbox Game Pass, devenind prima platformă Smart TV din lume care include aplicația Xbox. Prin acest parteneriat, utilizatorii Samsung Gaming Hub pot reda acum sute de jocuri de înaltă calitate, inclusiv titluri de succes. Mai mult, se pot juca jocuri noi în prima zi de lansare de la Xbox Games Studios, totul fără a fi nevoie să cumpere o consolă.

Utilizatorii pot continua să joace un joc pe tabletă sau smartphone după ce au început să-l joace pe televizor. Prin autentificarea utilizând un serviciu cloud, toate fișierele salvate de pe un televizor, tabletă sau smartphone sunt legate între ele. Acest lucru permite utilizatorilor să joace încrucișat de oriunde în casă, indiferent de dispozitivul pe care îl folosesc.

În timp ce câștigarea jocurilor este distractiv, actul de a juca un joc în sine poate fi, de asemenea, plăcut. Pe lângă colecția sa de jocuri populare, Samsung Gaming Hub oferă jocuri educaționale atât distractive, cât și captivante vizual.

Pentru familiile cărora le place să se joace cu copiii lor, continuă distracția cu Minecraft. Minecraft este un joc în care jucătorii își creează liber propriile spații prin minerit, agricultură și vânătoare într-o lume formată din blocuri pătrate. Minecraft: Education Edition este folosit în sălile de clasă din întreaga lume pentru a preda o gamă largă de subiecte, inclusiv elementele de bază ale programării, cum ar fi codificarea și designul. Cu un tutorial în joc, multe tutoriale și ghiduri online disponibile, cei care nu sunt familiarizați cu jocurile pot învăța cu ușurință să joace Minecraft.

Propriul tău loc de joacă cu Samsung Neo QLED

Una dintre cele mai importante echipamente pentru jocurile de acasă este afișajul. Afișajul nu afectează doar cât de captivant este un joc, ci și rezultatul jocului. Samsung Neo QLED prezintă lumea într-un joc cu cea mai bună calitate a imaginii. Cu volum de culoare 100% și niveluri de negru îmbunătățite și detaliate, utilizatorii pot aprecia grafica frumoasă de înaltă rezoluție și pot afla unde se ascund inamicii în întuneric.

Neo QLED este echipat cu diverse funcții care fac jocurile și mai interesante. Mai exact, vine cu tehnologia Motion Xcelerator Turbo Pro, care oferă o mișcare clară de joc la rezoluție 4K la 144 Hz. Mai mult, FreeSync Premium Pro minimizează latența de intrare, întârzierea și bâlbâiala pe ecran. Datorită acestor funcții, jucătorii se pot juca fără probleme și se pot bucura de o grafică vie, reală. De la jocuri cu împușcături în prima persoană care necesită timpi de răspuns rapid, până la jocuri de curse cu comutare rapidă între diferite ecrane, Neo QLED oferă jucătorilor o experiență de joc îmbunătățită și captivantă în toate genurile.

Multi-View și Sound pro+ pe televizoarele Neo QLED

Televizoarele Samsung Neo QLED oferă, de asemenea, rapoarte de aspect îmbunătățite ale afișajului de 21:9 și 32:9. În acest fel permit jucătorilor să se joace pe un ecran mai mare decât pe monitoarele de jocuri. Neo QLED este primul de acest fel din industrie care oferă Ultra-wide GameView. Ultra-wide GameView captează unghiuri de joc care nu erau disponibile cu un raport de aspect de afișare de 16:9. Astfel jucătorii nu vor mai avea unghiuri moare pe ecran în timpul jocurilor. Neo QLED acceptă și Multi View. Aceasta este o caracteristică care permite utilizatorilor să redea două videoclipuri diferite simultan. Cu Multi View, utilizatorii pot juca un joc în timp ce caută o explicație în același timp.

Vă puteți bucura de o experiență audio îmbunătățită cu Neo QLED. Televizoarele Samsung Neo QLED vin cu tehnologia Moving Sound Pro+ (OTS Pro+). Această tehnologie potrivește direcția și mișcarea unui obiect dintr-un videoclip cu sunetul. Prin crearea unui sunet multidimensional, utilizatorii se simt ca și cum ar fi în interiorul jocului în sine.

Divertismentul la domiciliu este cel mai convenabil mod de a vă bucura de activități distractive din confortul casei. A început următoarea eră a jocurilor de acasă, o eră în care oricine poate juca jocuri video la fel de ușor cum se uită la televizor de acasă. Un televizor inteligent Samsung este tot ceea ce este necesar pentru a vă bucura de jocuri confortabil.